ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Τριήμερο ενημερωτικών εκδηλώσεων από την EXALCO στην Κρήτη

dsc_0193_72-dpi

Η EXALCO AE πραγματοποίησε ένα τριήμερο εκδηλώσεων και παρουσιάσεων στην Κρήτη και ειδικότερα στις πόλεις των Χανίων, του Ηρακλείου και της Ιεράπετρας, στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων, παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στην αγορά του αλουμινίου και τα νέα τεχνολογικώς προηγμένα συστήματα της EXALCO, ενώ παράλληλα οι κατασκευαστές ενημερώθηκαν σχετικά με την έννοια του internet marketing και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν και οι ίδιοι να το χειριστούν, ώστε να προωθηθεί η επιχείρηση τους.

img_3795_72-dpi

Στις εκδηλώσεις υπήρχε εκθεσιακός χώρος με δείγματα των νέων προϊόντων. Οι κατασκευαστές είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά τα νέα προϊόντα της εταιρείας, καθώς επίσης να λύσουν τυχόν απορίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην εργασία τους.

dsc_0187_72-dpi

Ο τριήμερος κύκλος εκδηλώσεων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθότι η EXALCO δραστηριοποιείται χρόνια στη Κρήτη και έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των κατασκευαστών της με την ποιότητα των προϊόντων της, την άψογη συνεργασία και τη διαρκή εξέλιξή της στο χώρο των τεχνολογικώς προηγμένων συστημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.