ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Τριήμερο ενημερωτικών εκδηλώσεων από την EXALCO στην Κρήτη

dsc_0193_72-dpi

Η EXALCO AE πραγματοποίησε ένα τριήμερο εκδηλώσεων και παρουσιάσεων στην Κρήτη και ειδικότερα στις πόλεις των Χανίων, του Ηρακλείου και της Ιεράπετρας, στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων, παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στην αγορά του αλουμινίου και τα νέα τεχνολογικώς προηγμένα συστήματα της EXALCO, ενώ παράλληλα οι κατασκευαστές ενημερώθηκαν σχετικά με την έννοια του internet marketing και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν και οι ίδιοι να το χειριστούν, ώστε να προωθηθεί η επιχείρηση τους.

img_3795_72-dpi

Στις εκδηλώσεις υπήρχε εκθεσιακός χώρος με δείγματα των νέων προϊόντων. Οι κατασκευαστές είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά τα νέα προϊόντα της εταιρείας, καθώς επίσης να λύσουν τυχόν απορίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην εργασία τους.

dsc_0187_72-dpi

Ο τριήμερος κύκλος εκδηλώσεων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθότι η EXALCO δραστηριοποιείται χρόνια στη Κρήτη και έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των κατασκευαστών της με την ποιότητα των προϊόντων της, την άψογη συνεργασία και τη διαρκή εξέλιξή της στο χώρο των τεχνολογικώς προηγμένων συστημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button