Companies

VIOKAL LTD

VIOKAL LTD

Εργοστάσιο
Λυκαβηττού 20, Τ.Κ. 122 44, Αιγάλεω, Αθήνα

Τηλ. 210.5699014

ΙστοσελίδαE-mail

 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΒΙΟΚΑΛ ΕΠΕ με έδρα στο Αιγάλεω, Αθήνα, δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή εργαλείων, μητρών και καλουπιών διέλασης αλουμινίου. Από το 1993 διατηρούμε σταθερή και επιτυχημένη συνεργασία με τους πελάτες μας διαγράφοντας συνεχώς ανοδική πορεία.

Με μοναδικό στόχο μας την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση των πελατών μας, καταφέραμε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μελέτης και κατασκευής της μήτρας, επενδύοντας σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και μοντέρνα σχεδιαστικά προγράμματα, εξελίσσοντας τις μηχανουργικές κατεργασίες και εξειδικεύοντας το προσωπικό μας. Ακούραστα συνεχίζουμε ακόμη να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας στην σχεδίαση και κατασκευή της μήτρας προς ικανοποίηση των πελατών μας, των οποίων οι απαιτήσεις γίνονται κίνητρο για την εταιρεία μας.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΠΡΟΪΟΝΤΑ

• Mελέτη και Kατασκευή εργαλείων, μητρών και καλουπιών διέλασης αλουμινίου

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Νικολέτα Τομπουλίδου

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.