ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALFA ALUMINIUM: Με επιτυχία το ALFA KIT πόρτας κυρίας εισόδου

katalogos (2)

Η ALFA για μία ακόμη φορά, βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις και προσφέρει ένα νέο προϊόν, ειδικά προσαρμοσμένο στις συνθήκες της αγοράς και τις απαιτήσεις για ποιοτικές-πιστοποιημένες και οικονομικές λύσεις, προσφέροντας στους επαγγελματίες το έξυπνο σύστημα Alfa Kit για πόρτες κυρίας εισόδου, με απόλυτη μέχρι σήμερα εμπορική επιτυχία.

Το Alfa Kit 2016 σχεδιάστηκε και διατίθεται στην αγορά του εσωτερικού και του εξωτερικού, μέσω του εμπορικού δικτύου διανομής της ALFA, με σκοπό την προστασία και ενίσχυση των πελατών της από το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

ALFA KIT COVERΠεριλαμβάνει όλα τα απολύτως απαραίτητα προφίλ-εξαρτήματα και panel για την πόρτα κυρίας εισόδου, στις ποσότητες και τα μήκη που απαιτούνται και μόνο. Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους για τον συνεργάτη της εταιρείας, παρέχοντας  του το απαραίτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιπλέον, αποφεύγονται λάθη, διχρωμίες και καθυστερήσεις, καθώς αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση, και παρέχεται με την εγγύηση της ALFA.

Το εύρος επιλογών που παρουσιάζεται στον νέο κατάλογο καλύπτει πλέον όλες τις απαιτήσεις για την κεντρική είσοδο, καθώς περιλαμβάνει από πολύ οικονομικές μέχρι ειδικές και αναβαθμισμένες λύσεις-προτάσεις στο κομμάτι της ασφάλειας και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Σαλόνια με άψογη αισθητική και με όλες τις απαραίτητες τεχνικές πληροφορίες, αλλά και με αναλυτικούς πίνακες προφίλ και εξαρτημάτων για την κάθε κατηγορία ξεχωριστά, έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και αποτελούν αναμφισβήτητα πολύτιμο εργαλείο πώλησης για κάθε επαγγελματία κατασκευαστή.

Αναλυτικά οι κατηγορίες του ALFA KIT 2016 είναι οι εξής:

  • ΚΙΤ 420 ECONOMY
  • ΚΙΤ 520-520 Α STANDARD
  • ΚΙΤ 600-600 Α ANTIVANDAL
  • ΚΙΤ 680 THERMO PREMIUM

Για να δείτε τον αναλυτικό κατάλογο του συστήματος, με αναλυτικές τιμές, πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.