ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

“Έφυγε” ο Ανδρέας Κρικέλλης

“Έφυγε” από κοντά μας μετά από σύντομη ασθένεια το Σάββατο 20 Μαρτίου ο Ανδρέας Κρικέλλης, ένας άνθρωπος που συνέδεσε στενά το όνομά του με την ιστορία και την πορεία του κλάδου του αλουμινίου και των κουφωμάτων. Ήταν 76 ετών και μέχρι πριν από λίγους μήνες εξακολουθούσε να είναι ενεργός σε ποικίλες δραστηριότητες του κλάδου.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, όταν το αλουμίνιο άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά στον χώρο των κουφωμάτων, ο Ανδρέας Κρικέλλης ενεργοποιήθηκε στην αρχή ιδρύοντας κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων, μετέπειτα δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της διέλασης μέσω των εταιρών ELMETAL και EXTRAL, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος των Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου.

Ήταν από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στον κλάδο και πάντα παρών σε όλες σχεδόν τις κλαδικές εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις κλπ.

Το 2013 εξέδωσε ένα πολύτιμο λεύκωμα με τίτλο “40 χρόνια αλουμίνιο” μέσα από το οποίο με χαρακτηριστικό και πλούσιο φωτογραφικό υλικό “ξεδίπλωνε” την ιστορία του κλάδου και τους πρωταγωνιστές του.

Ο κλάδος του αλουμινίου έχασε έναν σημαντικό και άξιο άνθρωπο που έχει προσφέρει τα μέγιστα. Θα μείνει για πάντα χαραγμένο μέσα μας το εύστοχο και “καυστικό” του χιούμορ.

Καλό παράδεισο Ανδρέα Κρικέλλη!

Το λεύκωμα “40 χρόνια αλουμίνιο” που εξέδωσε το 2013 ο Ανδρέας Κρικέλλης.
Η ΠΟΒΑΣ αποχαιρετά τον Ανδρέα Κρικέλλη

Η ΠΟΒΑΣ με θλίψη αποχαιρετά τον φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Κρικέλλη, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021.

Ο Πρόεδρος κ. Θεόφιλος Παγιάτης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στους οικείους του, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή τους για την θλιβερή απώλεια.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές ευχόμαστε στην οικογένεια, στους φίλους και συνεργάτες του εκλιπόντα, κουράγιο και δύναμη.

ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Κρικέλλη

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Κρικέλλη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021.

Ο εκλιπών υπήρξε ενεργό μέλος του κλάδου από διάφορες θεσμικές θέσεις και ένας πραγματικός φίλος που ακολουθούσε το Σωματείο μας σε όλες τις εκδηλώσεις.

Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον Κλάδο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή τους για τη θλιβερή απώλεια.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΟΛΙΔΑΚΗΣ & Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.