ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Syntha Pulvin: Νέα συλλογή υπερανθεκτικών αρχιτεκτονικών πουδρών βαφής Vision 2020

H Vision 2020 αποτελεί τη νέα συλλογή πουδρών βαφής της Syntha Pulvin για συστήματα αλουμινίου. Με τέσσερις οικογένειες χρωμάτων που επηρεάζονται από τις παγκόσμιες χρωματικές τάσεις, η Vision 2020 συγκεντρώνει 48 χρώματα σε μια παλέτα.Προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα των αποχρώσεων στις καιρικές συνθήκες και πληρούν τις προδιαγραφές των οργανισμών πιστοποίησης Qualicoat κλάσης 2, GSB Master και προδιαγραφών ΑΑΜΑ 2604 γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για έργα με διάρκεια στον χρόνο.

Η νέα συλλογή βασίζεται στη διαρκή και εις βάθος έρευνα της Sherwin-Williams για τις τάσεις στην αγορά των χρωμάτων. Τόσο διεθνείς όσο και τοπικοί και πολιτισμικοί παράγοντες αναλύονται προσεκτικά για να προβλεφθούν οι χρωματικές προτιμήσεις των καταναλωτών.

Το καινοτόμο και το συμβατικό συναντούν τον σύγχρονο κόσμο των απεριόριστων επιλογών, με χρώματα που είναι πρακτικά και παράλληλα έχουν άποψη. Δυνατά με έντονο χαρακτήρα που απεικονίζουν το περιβάλλον. Τολμηρά, πειραματικά χρώματα που μιμούνται τη μεταβατική φύση του ψηφιακού κόσμου. Πλούσιοι τόνοι σε αναζωογονητικά χρώματα που βοηθούν στην επιβράδυνση, επαναφόρτιση και επαναπροσδιορισμό πνεύματος, σώματος και ψυχής.

Η συλλογή Vision 2020 προσφέρει premium πούδρες βαφής σε ένα πλήθος επιλογών με ποικίλα αισθητικά αποτελέσματα.

  • Ματ
  • Γυαλιστερό
  • Μεταλλικό
  • Σατινέ
  • Ψιλό σαγρέ

Όλα τα προϊόντα της συλλογής Vision 2020 είναι διαθέσιμα στις αποθήκες της InverEastMed στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πούδρες βαφής της Inver οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν την εταιρεία στο Facebook, να επισκεφθούν το inver.gr ή να τηλεφωνήσουν στο 210.61.09.930.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.