ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA: Διαθέσιμη σε κιτ και σε νέα τυπολογία αμφίπλευρης σήτας η Prima Plisse

pages.indd
europa-prima-logo
Η Prima Plisse είναι σύστημα σήτας οριζόντιας κίνησης χωρίς ερπύστρια. Έχει αθόρυβη λειτουργία κατά την κίνηση, ενώ το ύψος του οδηγού ανέρχεται στα 7 χιλιοστά. Το ειδικό πανί, τύπου ακορντεόν, είναι από ενισχυμένο πολυεστερικό, άκαυστο υλικό. Τα κορδόνια της Prima Plisse είναι κατασκευασμένα από υλικό VECTRAN, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με άπειρες εφαρμογές εκεί που απαιτείται δύναμη και αντοχή.

Η Prima Plisse εμπλουτίστηκε με την προσθήκη νέας τυπολογίας που δίνει τη δυνατότητα αμφίπλευρης (ή αλλιώς αντιστρέψιμης) κατασκευής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αμφίπλευρο σύστημα οριζόντιας κίνησης (2 κινητά μέρη, αριστερά και δεξιά). Ιδανικό για κατασκευές με επάλληλα κουφώματα ή/ και με έλλειψη χώρου. Διατηρεί ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τη μονόφυλλη εκδοχή και οι μέγιστες διαστάσεις ανέρχονται στα 1,70 μέτρα πλάτος και 2,50 μέτρα ύψος.

Το σύστημα σήτας Prima Plisse είναι πλέον διαθέσιμο και σε μορφή κιτ σε ανταγωνιστικές τιμές. Η νέα τυπολογία, το κιτ καθώς και νέες διαστάσεις είναι διαθέσιμες στον νέο τιμοκατάλογο που έχει αποσταλεί στο εμπορικό δίκτυο της EUROPA. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να μάθουν οι συνεργάτες κατασκευαστές από τον εμπορικό τους συνεργάτη, τον τεχνικό – πωλητή της περιοχής τους καθώς και στο www.primasystems.gr

Οι τρεις εκδόσεις της Prima Plisse είναι:
Μονόφυλλη, 1,40 Χ 2,40 m
Δίφυλλη, 2,40 Χ 2,40 m
Αμφίπλευρη, 1,80 Χ 2,50 m

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.