ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Πολλαπλές διακρίσεις στα Greek Export Awards 2018

Με τρεις σημαντικές διακρίσεις για την EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ ολοκληρώθηκαν τα βραβεία Greek Exports Awards 2018. Συγκεκριμένα, η EUROPA κατέκτησε τα βραβεία «GOLD Top Industrial Export Company», «SILVER Top Manufacturing Export Company» και «BRONZE Top Export Packaging». Η διοργάνωση έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και συγκεκριμένα από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) σε συνεργασία με την Ethos Awards.

Ο Export Sales Manager της EUROPA, Δημήτρης Σωτηρόπουλος (κέντρο) και οι Brand Managers του τμήματος Marketing της EUROPA, Δημήτρης Κολυβάς (αρ.) και Μιχάλης Σινίκογλου (δεξ.)

Η βαθμολογία προέκυψε από τη συμμετοχή περισσοτέρων των 14.000 ψηφισάντων στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού αλλά και ψηφοφορία από κριτική επιτροπή. Τα βραβεία παρέλαβαν ο Export Sales Manager της EUROPA, Δημήτρης Σωτηρόπουλος και οι Brand Managers του τμήματος Marketing της EUROPA, Δημήτρης Κολυβάς και Μιχάλης Σινίκογλου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πληθώρα στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων φορέων της οικονομίας και των εξαγωγών.

Αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ομάδα εξαγωγών της EUROPA, η ανάδειξη και επιβράβευση της άοκνης προσπάθειας όλων προς μια υγιή, εξωστρεφή, όσο και σύγχρονη επιχειρηματικότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button