ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Πολλαπλές διακρίσεις στα Greek Export Awards 2018

Με τρεις σημαντικές διακρίσεις για την EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ ολοκληρώθηκαν τα βραβεία Greek Exports Awards 2018. Συγκεκριμένα, η EUROPA κατέκτησε τα βραβεία «GOLD Top Industrial Export Company», «SILVER Top Manufacturing Export Company» και «BRONZE Top Export Packaging». Η διοργάνωση έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και συγκεκριμένα από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) σε συνεργασία με την Ethos Awards.

Ο Export Sales Manager της EUROPA, Δημήτρης Σωτηρόπουλος (κέντρο) και οι Brand Managers του τμήματος Marketing της EUROPA, Δημήτρης Κολυβάς (αρ.) και Μιχάλης Σινίκογλου (δεξ.)

Η βαθμολογία προέκυψε από τη συμμετοχή περισσοτέρων των 14.000 ψηφισάντων στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού αλλά και ψηφοφορία από κριτική επιτροπή. Τα βραβεία παρέλαβαν ο Export Sales Manager της EUROPA, Δημήτρης Σωτηρόπουλος και οι Brand Managers του τμήματος Marketing της EUROPA, Δημήτρης Κολυβάς και Μιχάλης Σινίκογλου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πληθώρα στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων φορέων της οικονομίας και των εξαγωγών.

Αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ομάδα εξαγωγών της EUROPA, η ανάδειξη και επιβράβευση της άοκνης προσπάθειας όλων προς μια υγιή, εξωστρεφή, όσο και σύγχρονη επιχειρηματικότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.