ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Νέα βράβευση της εταιρείας στα HR Awards 2021

Η Europa βραβεύτηκε με "Bronze Award" στην κατηγορία "Best Crisis Management Strategy" για το σύνολο των πολιτικών που σχεδίασε και εφάρμοσε κατά την περίοδο της πανδημίας.

Για ακόμη μια χρονιά η, Europa βραβεύεται στα HR Awards της Boussias Communications. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν μια κορυφαία διοργάνωση του χώρου του Human Resources Management στην Ελλάδα και ειδικά φέτος σχετίζονται με τον τρόπο και τις διαδικασίες που εφαρμόστηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Συγκεκριμένα, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε μέσα στον Οκτώβριο στο Sofitel Athens Airport, η Europa βραβεύτηκε με “Bronze Award” στην κατηγορία “Best Crisis Management Strategy” με την υποψηφιότητά της με τίτλο «Μένουμε EUROPA! Μένουμε Ασφαλείς!».

Η υποψηφιότητας της καταξιωμένης διέλασης αφορούσε στο σύνολο των πολιτικών που σχεδίασε και εφάρμοσε κατά την περίοδο της πανδημίας του COVID-19, με στόχο να διασφαλίσει τόσο τους εργαζομένους της όσο και τους συνεργάτες της από τον κίνδυνο της πανδημίας αλλά και να αποτρέψει την διάδοση του ιού στο σύνολο των 350+ εργαζομένων της. Το βραβείο παρέλαβε η HR Director της Europa, Δήμητρα Κοντρογιάννη.

Η βράβευση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας που κατέβαλε και συνεχίζει να καταβάλει η εταιρεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Είναι βασική πολιτική της Europa να δίνει τη μέγιστη σημασία στην προστασία των εργαζομένων της διότι «Μένουμε Ασφαλείς, σημαίνει Μένουμε Europa!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.