ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUSIDE: Στόχος της η κατασκευαστική αριστεία

Η εταιρεία ALUSIDE δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια στην κατασκευή συστημάτων αλουμινίου και σιδήρου.

Η εταιρεία ALUSIDE, με εμπειρία πάνω από 40 έτη στον χώρο, δραστηριοποιείται στην κατασκευή συστημάτων αλουμινίου και σιδήρου. Είναι μία  κατασκευαστική εταιρεία με πιστοποίηση CE και λειτουργίες εναρμονισμένες με τα πρότυπα ΕΝ-14351-1, ΕΝ 13830 κατά την κοινοτική οδηγία Κανονισμού δομικών προϊόντων.

Η ALUSIDE είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της ALUMIL. Χρησιμοποιούνται προφίλ και εγκεκριμένα εξαρτήματα της κορυφαίας εταιρείας παραγωγής συστημάτων αλουμινίου.

Το κατασκευαστικό εργοστάσιο, καθώς και η έκθεση βρίσκονται σε στεγασμένους χώρους 700 τ.μ. και 2.000 τ.μ. βοηθητικούς εξωτερικούς χώρους στα Σπάτα Αττικής. Τα μηχανήματα επεξεργασίας αλουμινίου και σιδήρου είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Η αρχική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η κατασκευαστική αριστεία, η οποία επιτυγχάνεται μέσω του καταρτισμένου και έμπειρου προσωπικού. Το τμήμα σχεδιασμού είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά προγράμματα LOGICAL που συντελούν στην ακρίβεια πολύπλοκων κατασκευαστικών λεπτομερειών και στη βελτιστοποίηση της παραγωγής.

Η ειλικρίνεια και η εξυπηρέτηση είναι οι βασικές επαγγελματικές της αξίες με γνώμονα την άρτια κάλυψη των αναγκών και τη βελτίωση της διαβίωσης του πελάτη με τα ποιοτικότερα και καλαίσθητα προϊόντα. Στόχος της είναι να συνεχίσει να παρέχει λύσεις και να αναβαθμίζει την ποιότητα του κατασκευαστικού τομέα στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του υψηλού επιπέδου και των ποιοτικότατων κατασκευών της ALUSIDE είναι η εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει για τη βραβευμένη υπόσκαφη βίλα NCAVED στη Σέριφο!

Λεωφ. Σπάτων – Πικερμίου 33, Σπάτα
Τηλ.: 2106634529, 6938608703
E-mail: aluside@hotmail.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.