ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εφαρμογή προϊόντων της ALUMINCO στη Γαλλία!

Εφαρμογή του εξαιρετικού γυάλινου ανεμοφράκτη OpenAir σε εστιατόριο στη γαλλική Ριβιέρα!

Το κατάστημα εστίασης “Leedy’s” που βρίσκεται στη Κυανή Ακτή της Γαλλίας, επέλεξε το μοναδικό σύστημα γυάλινου ανεμοφράκτη Open Air ώστε να εξασφαλίσει μια κατασκευή σύγχρονη, ασφαλή και όμορφη. Συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες, με ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές, τα μοντέλα της σειράς Open Air προσφέρουν την απόλυτη λύση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α.

Πρόκειται για μια μοναδική καινοτομία, κατοχυρωμένη και διαθέσιμη αποκλειστικά από την ALUMINCO, όπου το κινούμενο τμήμα του συστήματος προσαρμόζεται, αναλόγως το μοντέλο, ηλεκτρικά ή και χειροκίνητα, με μια μόνο κίνηση, ανάλογα με τις επιθυμίες του χρήστη αλλά και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Το σύστημα Open Air διακρίνεται για τον minimal σχεδιασμό του, τη σύγχρονη αισθητική μα κυρίως την ανώτερη ποιότητα. Απλό και μοντέρνο ταυτόχρονα, παρέχει ατελείωτες επιλογές ακόμα και για τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό ιδιαίτερων κατασκευών.

Η σειρά κάγκελων αλουμινίου Fusion κοσμεί κατοικία στη Νίκαια της Γαλλίας

Πληρώντας υψηλά πρότυπα, τα προηγμένα κάγκελα αλουμινίου Fusion Line συνδυάζουν με αρμονία το γυαλί με το αλουμίνιο σε αναρίθμητους συνδυασμούς, εισάγοντας προηγμένα και στιβαρά προφίλ για επιπλέον αντοχή και καλύτερη απόδοση σε ένα σύστημα καγκέλων.

Το εν λόγω σύστημα αποτέλεσε την ιδανική λύση για εξοχική κατοικία στη Νίκαια της Γαλλίας, δίνοντας έμφαση στην αξιόπιστη ασφάλεια και τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Επιπρόσθετα, η σειρά Fusion έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τα οφέλη μιας γρήγορης αλλά κυρίως εύκολης εγκατάστασης σε όλα τα στάδια της τοποθέτησής της.

Στη σειρά Fusion ανήκουν οι τύποι Orbit, Elxis και Synthesis, που προτείνουν πρωτοποριακά δεσίματα, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα ελάχιστης παρέμβασης αλουμινίου μεταξύ δυο ή περισσοτέρων γυάλινων επιφανειών. Πρόκειται για συνθέσεις που άλλοτε αναδεικνύουν τα μέρη του αλουμινίου και άλλοτε το γυαλί, με σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνα κατασκευή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.