ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Χριστίνα Πανίδου: Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε καινοτόμα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας!

Σημαντική αύξηση κατά 41% των πωλήσεων το 2021 για την PANIDIS A.E.

Η PANIDIS Α.Ε. είναι μία δυναμική εταιρεία στον χώρο των αξεσουάρ κουφωμάτων με σταθερά ανοδική πορεία στην αγορά και με μία συνεπή παρουσία στον χώρο που πλησιάζει τα 50 χρόνια!

Η εταιρεία με έδρα τη Β. Ελλάδα, επενδύει με συνέπεια σε καινοτόμα προϊόντα και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που της παρουσιάζεται για επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες αγορές με μεθοδικότητα και ουσία, χωρίς να επιστρατεύει επικοινωνιακές «τυμπανοκρουσίες».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα νέου καινοτόμου προϊόντος είναι η άκρως επιτυχημένη σειρά της εταιρείας σε εξαρτήματα που αφορούν στη στήριξη γυάλινων υαλοπινάκων, τα οποία έχουν τύχει εξαιρετικά θερμής υποδοχής από το σύνολο της αγοράς, έχοντας παράλληλα διευρύνει το πεδίο της δραστηριότητάς της.

Για το 2021, η PANIDIS Α.Ε. κατέγραψε μία σημαντική αύξηση του τζίρου της κατά 41%, με τις συνολικές πωλήσεις να αγγίζουν τα 4,5 εκατ. ευρώ. Οι εξαγωγές υστέρησαν ελαφρώς την περσινή χρονιά καταλαμβάνοντας το 25% των συνολικών πωλήσεων, αλλά αυτό οφείλεται στη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να δώσει έμφαση στην εγχώρια αγορά και στη διαρκή βελτίωση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της.

«Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή θα πορευτούμε και την τρέχουσα χρονιά, ωστόσο φέτος αναμένεται να υπερκαλύψουμε το χαμένο έδαφος όσον αφορά στις εξαγωγές, καθώς η παρουσία μας σε αυτές θα είναι ενισχυμένη, δυναμικότερη και με μεγαλύτερη γκάμα νέων καινοτόμων και εξελιγμένων προϊόντων…» υποστηρίζει η δ/νουσα σύμβουλος της εταιρείας κα Χριστίνα Πανίδου.

Επιπρόσθετα, – καταλήγει – συνεχίζουμε τις επενδύσεις σε νέα προϊόντα και σχεδιάζουμε το λανσάρισμα ιδιαίτερων σειρών καινοτόμων προϊόντων τη φετινή χρονιά, που θα έρθουν να καλύψουν τις αναδυόμενες ανάγκες της αγοράς με ποιοτικές λύσεις αναβαθμισμένης αξίας“.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η PANIDIS διαθέτει καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, εξοπλισμένη με κέντρα και τόρνους κατεργασίας (CNC) τελευταίας γενιάς και με σύγχρονη μονάδα ανοδίωσης και ηλεκτροστατικής βαφής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.