ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS: Νέο πόμολο για ανοιγόμενες πόρτες EURO με αντιμικροβιακή βαφή!

Η DOMUS διαθέτει ένα νέο, καινοτόμο, πρωτοποριακό και με εγγυημένη ποιότητα ελληνικό προϊόν που ενσωματώνει τεχνολογίες και τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία το καθιστούν κορυφαίο στην κατηγορία του.

Το νέο πόμολο EURO διαθέτει σύγχρονο ευρωπαϊκό σχεδιασμό, εργονομική χειρολαβή και στιβαρή συγκράτηση με βίδες άλεν. Έρχεται με ενιαίο σύστημα χειρολαβής – μηχανισμού, με πρόσθετη προστασία ελατηρίου.

Το πρωτοποριακό πόμολο της DOMUS είναι ελεγμένο με το πρότυπο EN1906 σε 200.000 κύκλους λειτουργίας και Κλάση 3. Επιπρόσθετα εμφανίζει αντοχή σε «τράβηγμα» 2000Ν (200 κιλά) Κλάσης 4. Σημειωτέον ότι η Κλάση 4 απαιτεί μίνιμουμ αντοχή στα 100 κιλά. Το EURO με άλλα λόγια εμφανίζει διπλάσια αντοχή από το μίνιμουμ της Κλάσης 4.

Είναι εξολοκλήρου μεταλλικό και σε επίπεδο χρωμάτων προσφέρει μία ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα επιλογών που καλύπτει κάθε αισθητική ανάγκη. Επιπλέον διαθέτει αντιμικροβιακή βαφή που αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων έως 99,9%.

Το EURO είναι ένα εμφανώς επώνυμο προϊόν που καλύπτεται από 5 χρόνια πραγματικής εγγύησης από την DOMUS.

Τι συμβαίνει ΧΩΡΙΣ την αντιμικροβιακή κατεργασία

Τα μικρόβια (μικρός-βίος) ή βακτηρίδια από τη φύση τους ζουν και πεθαίνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.  Αυτό που συμβαίνει είναι ότι πολλαπλασιάζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς (εκθετικά).

Για παράδειγμα σε ένα πόμολο με ένα άγγιγμα με το χέρι μας μπορούμε να αφήσουμε περίπου 1.500.000 μικρόβια και μέσα σε 24 ώρες αυτά πολλαπλασιάζονται και μπορούν να έχουν φτάσει τα περίπου 20.000.000 (τα πρώτα 1.500.000 έχουν πεθάνει).

Τι συμβαίνει ΜΕ την αντιμικροβιακή κατεργασία

Η αντιμικροβιακή κατεργασία με την τεχνολογία ιόντων αργύρου αναστέλλει κατά 99.9% την ανάπτυξη των μικροβίων διακόπτοντας την αναπαραγωγή τους, με αποτέλεσμα τα μικρόβια να ΜΗΝ μπορούν να πολλαπλασιαστούν.

Η διάρκεια αντιμικροβιακής προστασίας της κατεργασίας αυτής είναι για πάντα, για όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων και δεν επηρεάζεται από πλυσίματα ή άλλα καθαριστικά επιφανειών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.