ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Πόλος έλξης η παρουσία της ΕΤΕΜ στην BAU 2017 για 10η χρονιά!

Με ένα καινοτόμο, παραμετρικού σχεδιασμού, περίπτερο, που ενθουσίασε το κοινό, κατέβηκε φέτος η ETEM στην BAU 2017, συμμετέχοντας για δέκατη, συνολικά, συνεχόμενη χρονιά στη σημαντική αυτή διεθνή έκθεση.

Η BAU έλαβε χώρα στο Μόναχο μεταξύ 16 και 21 Ιανουαρίου, σε ένα χώρο 180.000 τμ, με 17 διαφορετικούς εκθεσιακούς τομείς (halls). Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες πλέον διεθνείς εκθέσεις αρχιτεκτονικής, υλικών και συστημάτων δόμησης, στην οποία διαχρονικά συμμετέχουν όλο και περισσότεροι εκθέτες και επισκέπτες.

Στη φετινή έκθεση, ειδικότερα, περισσότεροι από 250.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τη δουλειά και τα προϊόντα εκθετών από 40 περίπου χώρες, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και η ETEM από την Ελλάδα, παρουσιάζοντας ποικίλες πρωτοποριακές λύσεις, με ναυαρχίδα τρία υπερσύγχρονα συστήματά της:

  • Ένα υψηλής αισθητικής σύστημα πρόσοψης-διαχωριστικό χώρου, το Fluid Flow Glazing (FFG), κατάλληλο για θέρμανση και ψύξη, με κυκλική ροή υγρού μέσα στο τζάμι, που δημιουργεί ένα άνετο και υγιεινό κλίμα. Το σύστημα FFG αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Industrial Development of Water Flow Glazing, με τη συγχρηματοδότηση του ευρωπαϊκού προγράμματος έρευνας και καινοτομίας Horizon 2020.
  • Την αισθητικά τροποποιημένη έκδοση της σειράς ανοιγομένων συστημάτων Ε75, την Ε75 Retro. Η Ε75 Retro σχεδιάστηκε ειδικά για κτήρια πολιτιστικής κληρονομιάς, με αισθητική που προσομοιάζει σε παλαιά ξύλινα ή χαλύβδινα κουφώματα και ταυτόχρονα προσφέρει χαρακτηριστικά λειτουργίας, εξοικονόμησης ενέργειας και ηχομείωσης, που απαιτεί το σύγχρονο κούφωμα.
  • Το σύστημα αεριζομένων προσόψεων VFS (Ventilated Façade System), με υλικό επικάλυψης LAMELA. Το σύστημα αεριζομένων προσόψεων προσφέρει τη δυνατότητα επικάλυψης του κτηρίου με οποιοδήποτε υλικό επιλογής, επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα. Ιδανική λύση τόσο για νέα κτήρια όσο και αναπαλαιώσεις, καθώς με τα συστήματα αυτά μπορεί και να αναβαθμιστεί το κτήριο αισθητικά και να εκσυγχρονιστεί ενεργειακά, βελτιώνοντας σημαντικά τη διαβίωση των χρηστών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.