ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Σε έτος αναγνώρισης & βραβεύσεων εξελίσσεται το 2018 για τη δυναμική διέλαση

Σε ένα έτος καθολικής αναγνώρισης των καινοτομιών, της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας της ELVIAL, εξελίσσεται το 2018. Μέσα από μια εντυπωσιακή σειρά βραβεύσεων από τις αρχές του έτους και εν μέσω ενός απόλυτα δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος, υπερτονίζεται η απόλυτα επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης, η οποία βασίζεται στην αδιαμφισβήτητη οικονομική υγεία της δυναμικής διέλασης.

Επενδύοντας στη δημιουργία νέων προϊόντων, τεχνολογιών και παγκόσμιων καινοτομιών, όπως το Ι2, η ELVIAL έχει καταφέρει να αυξήσει τα μεγέθη της και τις θέσεις εργασίας, συνεχίζοντας τις σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα αλλά και τη συνεχώς αυξανόμενη εξαγωγική της δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο.

Η Δ/νουσα Σύμβουλος της ELVIAL, Ασ. Τζίκα, παρέλαβε το πρώτο βραβείο εκ μέρους της εταιρείας για την κατηγορία «Επενδύσεις» στα φετινά «Growth Awards»

Στον διαγωνισμό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” που συνδιοργανώνουν η Eurobank και η Grand Thorton, η ELVIAL συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη φορά και ξεχώρισε. Ανεδείχθη πρώτη στην κατηγορία «Επενδύσεις» που αποτελεί απόλυτη  δικαίωση της επιλογής της να συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα και να εξάγει σε όλο τον κόσμο.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ELVIAL, Γιώργος Καλογεράκης παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας στην εκδήλωση Creative Greece 2018 για τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις

Σ το ετήσιο forum της New Media Publishing για την «Ελλάδα της Εξωστρέφειας Creative Greece 2018», η ELVIAL βραβεύτηκε για την ανάπτυξη της δικής της εξωστρέφειας. Μέσα από ένα μακρόπνοο προγραμματισμό, άρτια οργάνωση και πολύ κόπο, η ελληνική διέλαση έχει καταφέρει τα τελευταία τέσσερα χρόνια να υπερδιπλασιάσει τον κύκλο των εργασιών της, το προσωπικό της από 135 εργαζομένους σε 285 και να εκτοξεύσει το ποσοστό των εξαγωγών της από το 22% στο 70%.

Τα παραπάνω επιτεύγματα οφείλονται στη σωστή στρατηγική, την επιχειρηματική βούληση και τη συγκέντρωση στον στόχο από όλους, την πολυπληθή ομάδα των εξαγωγών και την αντιπρόεδρο της ELVIAL, Τάνια Τζίκα που κατοικεί πλέον οικογενειακώς μόνιμα στην Κεντρική Ευρώπη, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση των εξαγωγών της εταιρείας. Γι’ αυτό το λόγο και το βραβείο που απονεμήθηκε στην ELVIAL, αφιερώθηκε στην κα. Τζίκα.

Η Αντιπρόεδρος της ELVIAL, Τάνια Τζίκα παραλαμβάνει το βραβείο του θεσμού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» από τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή της ΝΔ, Χρήστο Σταϊκούρα

Επιπρόσθετα, η ELVIAL έλαβε στην 6η τελετή απονομής του θεσμού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» το βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας – Καινοτομίας που έρχεται ως αναγνώριση των επί σειρά ετών προσπαθειών της για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που ξεχωρίζουν και αναβαθμίζουν τις κατασκευές αλουμινίου.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ELVIAL, Γιώργος Καλογεράκης παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας στα European Business Awards της RSM

Ο κύκλος των βραβεύσεων κλείνει με τα European Business Awards, όπου η RSM  βράβευσε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τους 11 National Winners 2017/18. Η ELVIAL διακρίθηκε για την «Επιχειρηματική Αριστεία» και αναδείχθηκε National Winner για την «Στρατηγική Ανάπτυξης 2017/18» και της απονεμήθηκε το ένα και μοναδικό βραβείο της κατηγορίας.

Είναι η μεγαλύτερη, ίσως, τιμή που γίνεται στη δυναμική διέλαση αφού είναι η μοναδική εκπρόσωπος της βιομηχανίας μεταποίησης γενικώς και του αλουμινίου ειδικότερα και με αυτόν τον τίτλο θα εκπροσωπήσει όλο τον κλάδο, έχοντας απέναντί της τους Εθνικούς Νικητές από όλη την Ευρώπη.

Η ELVIAL θα συνεχίσει να επενδύει και να παράγει στην Ελλάδα και να εξάγει σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας την εθνική οικονομία, συμβάλλοντας στη μείωση της ανεργίας και προστατεύοντας το περιβάλλον, πάντα βασισμένη σε ένα αυστηρά πελατοκεντρικό σύστημα που στόχο έχει την παροχή στους συνεργάτες της, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.