ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Παίζει Ευρωπαϊκό; Παίζει EUROPA!

Το νέο διαφημιστικό spot της EUROPA επικεντρώνεται στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η EUROPA συνεχίζει την επιτυχημένη διαφημιστική προβολή της με το spot «Παίζει Ευρωπαϊκό; Παίζει Europa!» που προβάλλεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2020. Η καμπάνια στην τηλεόραση περιλαμβάνει όλα τα κανάλια και θα τρέχει σε όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το νέο spot έρχεται σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης εταιρικής καμπάνιας της EUROPA με τίτλο «EUROPA για Όλους». Το νέο εταιρικό spot δημιουργήθηκε με την ίδια μικτή τεχνική, δηλαδή μέσω συνδυασμού 3D με live shooting, τονίζοντας την κορυφαία θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγάνωση και ασφάλεια που προσφέρουν τα συστήματα EUROPA.

Η EUROPA στέκεται στο πλευρό των κατασκευαστών που την εμπιστεύονται, ενισχύοντας συνεχώς και σταθερά το brand με έντονη διαφημιστική προβολή σε όλα τα μέσα!

Οι κατασκευαστές αλουμινίου γνωρίζουν πως όπου παίζεται καλό ποδόσφαιρο, παίζει EUROPA!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.