ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Εντυπωσιακή παρουσία της EXALCO στην κορυφαία διεθνή έκθεση BAU του Μονάχου

Η βιομηχανία αλουμινίου EXALCO συμμετείχε με το νέο σύστημα ORAMA στη διεθνή έκθεση BAU 2017, την κορυφαία παγκοσμίως έκθεση αρχιτεκτονικής, δομικών υλικών και συστημάτων, που διεξήχθη στο Μόναχο το διάστημα 16-21 Ιανουαρίου 2017.

Η εταιρεία εντυπωσίασε με το πρωτοποριακό περίπτερό της, παρουσιάζοντας ένα καινοτόμο σύστημα που προσφέρει μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, ισορροπώντας τη σύγχρονη κομψότητα με την ενεργειακή απόδοση.

Στις έξι μέρες της έκθεσης πλήθος επισκεπτών κατέκλυσε το περίπτερο, δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον για το νέο σύστημα ORAMA.

Το σύστημα ORAMA, αναβαθμίζει ιδιαίτερα τον χώρο για τον οποίο προορίζεται. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα υψηλής ποιότητας, με έμφαση στη λεπτομέρεια, που φέρει σε ισορροπία τη σύγχρονη κομψότητα με την ενεργειακή απόδοση. Παράλληλα, προσφέρει την δυνατότητα να εισέλθει στον χώρο άπλετο φως, λόγω του ελάχιστου εμφανούς αλουμινίου, ενώ χαρακτηριστικό είναι η εμβάθυνση στο πάτωμα του κάτω οδηγού!

Περισσότερα στοιχεία για το ORAMA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.