ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Europa Minimal Frame: Συνδυασμός minimal αισθητικής & ποιότητας!

Το Europa Minimal Frame έχει σχεδιαστεί με βάση τις κυρίαρχες αρχιτεκτονικές τάσεις, εκπροσωπώντας ότι πιο μοντέρνο και σύγχρονο σε επίπεδο σχεδιασμού.

Η Europa αφουγκραζόμενη την κυρίαρχη αρχιτε­κτονική τάση που εκπροσωπεί το μοντέρνο και το σύγχρονο, προτάσσοντας το συνδυασμό της αισθητικής απλότητας με την πολυτέλεια στο βιομηχα­νικό σχέδιο, παρουσιάζει το νέο αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου Europa Minimal Frame.

Το Europa Minimal Frame πρωτοπορεί στην κατηγο­ρία των συρόμενων συστημάτων, μέσω της σχεδιαστικής του φιλοσοφίας. Η πληθώρα εφαρμογών του, το καθι­στούν ιδανικό για οικιστικά και ξενοδοχειακά κτίρια, συν­δυάζοντας τις ίσιες γραμμές με το μικρότερο δυνατόν εμφανές πλαίσιο αλουμινίου από 25 χιλ., «χαράσ­σοντας» νέους ορίζοντες.

Διαθέτει τυπολογίες για αρχιτεκτονικές κατασκευές υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, κατάλληλες για πολύ μεγάλα ανοίγματα (έως και 24 τ.μ. επιφάνειας, με ύψος έως 4 μ.), διασφαλίζοντας ανεμπόδιστη θέα, άπλετο φως και απρόσκοπτη κίνηση προς τον εξωτερι­κό ή τον εσωτερικό χώρο. Το σύστημα ολοκληρώνουν οι υψηλές επιδόσεις σε θερμομόνωση, ηχομείωση και στεγάνωση και η άψογη λειτουργικότητα σε κάθε κατα­σκευαστική λύση.

Το Europa Minimal Frame προδιαγράφεται σε έργα υψηλής κατασκευαστικής και σχεδιαστικής αξίας, με σκοπό να προσδώσει το κύρος ενός συστήματος που παντρεύει τον έσω και έξω χώρο, συνδέει τον άνθρω­πο με το περιβάλλον και απελευθερώνει την ανθρώπι­νη δημιουργικότητα.

Το σύστημα διατίθεται σε τέσσερις (4) διαφορετικές εκδόσεις ενδοδαπέδιας εγκατάστασης, με επιλογή ολι­κής κάλυψης του κάτω οδηγού με το υλικό του δαπέ­δου. Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα είτε πλήρους εντοιχισμού του περιμετρικού πλαισίου είτε μερικώς εμφανούς πλαισίου από 25 – 30 χιλ.

Το εμφανές κάθετο προφίλ στο μέσο των επάλλη­λων κατασκευών διαθέτει τη μικρότερη δυνατή εμφα­νή επιφάνεια 25 χιλ., διατηρώντας τη στατική του επάρ­κεια σε μεγάλα ανοίγματα, ενώ όταν απαιτείται συνδυα­σμός σταθερών τμημάτων με κινητά φύλλα, χρησιμοποι­είται κολώνα με εμφανή πλευρά μόνο 30 χιλ., διατη­ρώντας τις λεπτές γραμμές της συνολικής κατασκευής.

Το Europa Minimal Frame χαρακτηρίζεται από:

  • Ελευθερία κίνησης, ανεμπόδιστη θέα και φως χάρη στα προφίλ λεπτών διατομών.
  • Υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης με χρήση πολυαμιδί­ων 28 χιλ. και ηχομείωσης με χρήση διπλού και τρι­πλου υαλοπίνακα από 38 χιλ. έως 40 χιλ.
  • Πολλαπλές κατασκευαστικές λύσεις μέσω:
    • τεσσάρων (4) διαφορετικών τυπολογιών κατασκευής,
    • εμφανή πλευρά κάθετων και οριζόντιων προφίλ από 25 έως 30 χιλ.
    • δυνατότητα επιλογής νεροχύτη με χρήση σχάρας ή διάκενου 15 χιλ.
  • Ομαλή και εύκολη κίνηση του φύλλου:
    • Τα κινούμενα φύλλα διαθέτουν στο κάτω μέρος δύο παράλληλες ανοξείδωτες ράγες, που ολισθαίνουν σε διπλή συστοιχία από ατσάλινα ανοξείδωτα ράου­λα διαμέτρου 24 χιλ. στον κάτω οδηγό, με δυνατό­τητα στατικού φορτίου έως 1.000 κιλά ανά φύλλο.
  • Εύκολη αντικατάσταση ή συντήρηση του συστήματος κύλισης, χωρίς να απαιτείται να ανασηκωθεί το φύλ­λο ή να εξέλθει από τον οδηγό.
  • Απόλυτη στεγάνωση μέσω:
    • Ελαστικών σφράγισης από υλικό EPDM,
    • Ειδικού συστήματος συλλογής και διοχέτευσης των υδάτων στο δίκτυο αποχέτευσης του κτιρίου.
  • Αυξημένη ασφάλεια μέσω της δυνατότητας επιλογής μηχανισμού πολλαπλού κλειδώματος. Δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών τύπων μηχανισμού κλειδώματος και λαβής, παρέχοντας το πλεονέκτη­μα της εύκολης τοποθέτησης και αντικατάστασής του.
  • Ασφάλεια από τα ενοχλητικά έντομα μέσω της δυνα­τότητας για τοποθέτηση κρυφής σήτας (push-to-open) ανώτερης αισθητικής, με πανί τύπου Plisse ή κάθετης με μοτέρ.

Βασικά χαρακτηριστικά

  1. Τέσσερις διαφορετικές τυπολογίες κατασκευής για κάθε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική απαίτηση.
  2. Τοποθέτηση ράουλων στον οδηγό, για ευκολία στην αντικατάσταση και τον καθαρισμό.
  3. Ελαστικός (EPDM) τάκος στεγανοποίησης των οδη­γών.
  4. Χρήση διπλού και τριπλού υαλοπίνακα από 38 χιλ. έως 40 χιλ. για υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης
  5. Εντοιχισμός των προφίλ του κουφώματος στην τοι­χοποιία και τα δάπεδα, για μέγιστη διαφάνεια και δι­απερατότητα του φωτός.
  6. Εμφανή πλευρά κάθετων και οριζόντιων προφίλ από 25 έως 30 χιλ.
  7. Επιλογή νεροχύτη με χρήση σχάρας ή διάκενου 15 χιλ.
  8. Τοποθέτηση μηχανισμού πολλαπλού κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια.
  9. Δυνατότητα τοποθέτησης κρυφής σήτας (push-to-open) Plisse ή κάθετης με μοτέρ.
  10. Δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού φρένου.

Τυπολογίες

  • Επάλληλα.
  • Χωνευτά.
  • Συνδυασμός συρόμενων φύλλων με σταθερά.
  • Σύνθετες κατασκευές.
  • Γωνιακή κατασκευή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.