ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVAL COLOUR: Περιβαλλοντική συμμαχία με την we4all!

Η ELVAL COLOUR, σύμμαχος στο σημαντικό έργο της we4all, προσέφερε το 2020 χορηγία 1000 δέντρων.

Η ενίσχυση το θεσμού της Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι βασική προτεραιότητα της ELVAL COLOUR, γεγονός το οποίο αντικατοπτρίζεται σε κάθε ενέργειά της ξεκινώντας από τις διαδικασίες λειτουργίας του εργοστασίου, την παραγωγή των προϊόντων, την ασφάλεια και εκπαίδευση των εργαζομένων και τις σχέσεις που αναπτύσσει τόσο με την τοπική όσο και με την ευρύτερη κοινωνία.

Η εταιρεία έχει στο ιστορικό της μια σειρά πολλών δράσεων για το περιβάλλον, για την κοινωνία, για τον άνθρωπο. Έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση των προϊόντων της σε σχέση με το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα των προσόψεων και των στεγών. Ακολουθεί την φιλοσοφία της πλήρους ανακύκλωσης των υλικών σε οποιοδήποτε στάδιο παραγωγής και στο τέλος της λειτουργικής τους ζωής.

Η ELVAL COLOUR ανακηρύχτηκε προστάτιδα (Guardian) του περιβάλλοντος από την we4all για τη συμβολή της στη φύτευση 1000 δέντρων.

Μία από τις σημαντικότερες ενέργειες της εταιρείας όσον αφορά στο περιβάλλον, είναι η στήριξη του έργου του μη Κερδοσκοπικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού we4all, που ιδρύθηκε το 2018 και έως σήμερα έχει φυτεύσει πάνω από 25.000 δέντρα. Αποστολή του οργανισμού είναι «Να βοηθήσουμε τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσουμε στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά».

Η ELVAL COLOUR, σύμμαχος στο σημαντικό αυτό έργο της we4all, προσέφερε το 2020 χορηγία 1000 δέντρων, τα οποία φυτεύτηκαν σε πληγείσες από πυρκαγιά περιοχές της χώρας μας, ενώ έχει ήδη δεσμευθεί στη στήριξη του οργανισμού με αντίστοιχες ενέργειες μέσα στο 2021.

Με ευαισθησία και περηφάνεια παρέλαβε από την we4all το Tree Certificate και τον τίτλο της ως Guardian, κάνοντας το αίσθημα ευθύνης για τον πλανήτης μας ακόμα πιο έντονο.

Η εταιρεία συνεχίζει το έργο της με την υπόσχεση να παραμένει πάντα πιστή στις αξίες της, με σεβασμό στον άνθρωπο, με υπευθυνότητα στο περιβάλλον, λειτουργώντας με ακεραιότητα και πάθος σε κάθε βήμα των δραστηριοτήτων της και με τη δέσμευση να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και αποδοτικά σε κάθε ανάγκη των πελατών της, της αγοράς, της κοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.