ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑ

«Πάντρεμα» αλουμινίου και υπερπολυτέλειας στη νέα καμπίνα αεροσκάφους της Airbus

Η διάσημη ιταλική εταιρεία κατασκευής υπεραυτοκινήτων Pagani Automobili συνεργάστηκε με την Airbus, δημιουργώντας μια εκπληκτική καμπίνα αεροσκάφους.

Το σχέδιο της Pagani ονομάζεται Infinito και έχει ως πηγή έμπνευσης το εσωτερικό των αυτοκινήτων της. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης Horacio Pagani και η ομάδα του δημιούργησαν μια καμπίνα εξαιρετικής αισθητικής, με απαράμιλλο στυλ, κορυφαία εργονομία και υψηλά επίπεδα άνεσης, η οποία θα χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά τζετ της γαλλικής κατασκευάστριας εταιρείας αεροσκαφών.

Οι σχεδιαστές της Pagani Automobili έχουν χρησιμοποιήσει τα πιο προηγμένα υλικά, συνδυάζοντας το δέρμα με το ξύλο, το γυαλί, το αλουμίνιο και το Carbo Titanium. Η καμπίνα Infinito θα κάνει πρεμιέρα στο Airbus ACJ320, προσφέροντας στους πάμπλουτους επιχειρηματίες και VIPs μια μοναδική εμπειρία.

Όπως ανέφερε η εταιρεία, πρόκειται για κάτι μοναδικό στο χώρο της αεροπλοΐας, ενώ ο H. Pagani δήλωσε ότι η συνεργασία αυτή είναι η αρχή ενός συναρπαστικού και τολμηρού project.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.