ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης για την αγορά εξοπλισμού μέσω επιδότησης

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. είναι το πλέον αξιόπιστο όνομα στον χώρο του μηχανολογικού εξοπλισμού κατασκευαστικών αλουμινίου. Με ιστορία που πλησιάζει τον μισό αιώνα, διαθέτει συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στην επιλογή βέλτιστων λύσεων σε επίπεδο εξοπλισμού.

Στην πολύχρονη πορεία της έχει προσφέρει τις προηγμένες λύσεις της σε πάρα πολλές επιχειρήσεις κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και έχει συμβάλει στη γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας του κλάδου.

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά του παγκοσμίως καταξιωμένου ιταλικού οίκου Emmegi όσον αφορά στα μηχανήματα κατεργασίας.

Με παροχή κορυφαίων λύσεων, υψηλά καταρτισμένο προσωπικό που συνεχώς εκπαιδεύεται στις νέες τεχνολογίες και απαράμιλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες μετά την πώληση, η ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. προβάλει ως ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης των κατασκευαστικών που στοχεύουν να παραμένουν πάντα κοντά στις εξελίξεις.

Το σημαντικότερο δε είναι ότι η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ είναι πλήρως καταρτισμένη σε θέματα που έχουν να κάνουν με  επιδοτούμενα προγράμματα ώστε να ελαχιστοποιηθεί το κόστος εξοπλισμού για κάθε κατασκευαστικό.

Τη χρονιά που διανύουμε «τρέχουν» αρκετά προγράμματα από τα οποία τα ελληνικά κατασκευαστικά μπορούν να επωφεληθούν και ο καλύτερος σύμβουλος για τους επαγγελματίες που θέλουν να εκσυγχρονίσουν την επιχείρησή τους είναι η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.

Η πολυετής εμπειρία σε επενδυτικά προγράμματα της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και ο συμβουλευτικός της ρόλος μπορούν να απλοποιήσουν σημαντικά τη διαδικασία υπαγωγής, την οποία οι περισσότεροι επαγγελματίες κατασκευαστές βλέπουν με επιφύλαξη κυρίως λόγω της δαιδαλώδους γραφειοκρατίας.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται για την υπαγωγή σε κάποιο από τα τρέχοντα επενδυτικά προγράμματα, με στόχο τον μηχανολογικό εκσυγχρονισμό της κατασκευαστικής τους επιχείρησης, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στο πρόσωπο της οποίας θα βρουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Πληροφορίες

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.
Τηλ: 210.9833055 – 210.9833279
Φαξ: 210.9827535
Web: www.pagalos.gr [cp_modal display=”inline” id=”cp_id_06103″][/cp_modal]

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.