ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Σύστημα στήριξης υαλοπίνακα με ενιαία βάση αλουμινίου από την Μακεδονική

ms1000 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ

Η εταιρία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ – ΠΑΝΙΔΗΣ, 40 χρόνια και πλέον χρόνια μετά την ίδρυσή της, αποτελεί μία από τις πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής συστημάτων καγκέλων αλουμινίου και εξαρτημάτων για συστήματα αλουμινίου. Είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που σχεδίασε, παράγει και ανοδιώνει στις εγκαταστάσεις της κάγκελα αλουμινίου, τα οποία διαθέτουν και τα απαραίτητα διεθνή πιστοποιητικά.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά ένα νέο σύστημα στήριξης υαλοπίνακα, το MS-1000. Πρόκειται ένα σύστημα με νέα ενιαία βάση αλουμινίου, κατάλληλη για υαλοπίνακες 13,5-15-16mm, που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την άψογη αισθητική και την εύκολη τοποθέτηση. Είναι πιστοποιημένη με το BS 6180/2011 από Βρετανικό ινστιτούτο για αντοχή σε φορτίο με ύψος τζαμιού έως και 1,10m.

Η βάση συνοδεύεται από διακοσμητικό πηχάκι ή κουπαστή στο επάνω μέρος και με κατάλληλα EPDM λάστιχα, αναλόγως το πάχος του υαλοπίνακα, καθώς και πλαστικές σφήνες.

Διατίθεται σε φυσική, ή άλλη απόχρωση ανοδίωσης και κατόπιν παραγγελίας σε όλα τα ral χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής.

Ενδείκνυται για σύγχρονες κατασκευές κτηρίων γραφείων, συγκροτημάτων κατοικιών και ξενοδοχειακών μονάδων.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.