ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα εξωτερικού χώρου

Τα συστήματα εξωτερικού χώρου της ALUMINCO προσφέρουν επιλογές χωρίς όρια, συνδυάζοντας αισθητική και ποιότητα σε ένα μοναδικό πακέτο που εμπνέει!

Η ALUMINCO διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων εξωτερικού χώρου όπως ανεμοφράκτες, πέργκολες, αίθρια, στέγαστρα εισόδων, αυλόπορτες, αυλόγυρους, φωτιστικά και έπιπλα κήπου, σε ευρεία γκάμα μοντέλων και σχεδίων, τα οποία προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Σχεδιασμένα να συνδυάζονται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, προσφέρουν πρακτικές και πολύ λειτουργικές λύσεις, προστασία από τον ήλιο και τον άνεμο, ασφάλεια και ιδιωτικότητα για κάθε ανοικτό χώρο, ιδανικά σε οικιστικούς ή εμπορικούς χώρους όπως κήπους σπιτιού, καφετέριες, εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες.

Όλα τα προϊόντα είναι γεμάτα από σχεδιαστικές πινελιές και απεριόριστες χρωματικές παραλλαγές που αναδεικνύουν την εξωτερική τους εμφάνιση και παραπέμπουν στα δυναμικά χαρακτηριστικά τους όπως ασυμβίβαστη λειτουργικότητα, κορυφαία ποιότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης.

Επιλογές χωρίς όρια που συνδυάζουν την αισθητική με την ποιότητα κατασκευής και εμπνέουν.

Open Air
Εξαιρετική δημιουργία από γυαλί και αλουμίνιο

Το σύστημα Open Air αποτελεί ένα τεχνολογικό επίτευγμα παγκόσμιας απήχησης που προκαλεί με τις καινοτομίες του και προσφέρει την απόλυτη απάντηση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.ά. Μια μοναδική καινοτομία, κατοχυρωμένη* και διαθέσιμη αποκλειστικά από την ALUMINCO, όπου το κινούμενο τμήμα του συστήματος προσαρμόζεται με μια μόνο κίνηση ανάλογα με τις επιθυμίες μας αλλά και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κάθε μοντέλο του συστήματος Open Air είναι καρπός ειδικευμένης χειροποίητης εργασίας, σπάνιας στον χώρο των κατασκευών. Όλες οι εκδόσεις φέρουν το ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την κουλτούρα της αριστείας και χαρίζοντας στον τελικό χρήστη μια ξεχωριστή εμπειρία. Μια εμπειρία έτσι όπως δεν την έχει ξαναζήσει!

* Αριθμός Ελληνικής πατέντας: 1008916
* Αριθμός Ευρωπαϊκής πατέντας: 3359757
* Αριθμός πατέντας Ηνωμένων Πολιτειών: US 11,203,874 B2

Πέργκολες

Συστήματα πέργκολας σε μοντέρνα και παραδοσιακή γραμμή, εξασφαλίζουν την απόλυτη ρύθμιση σκίασης και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ προσφέρουν μοναδική αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση.

Συνδυάζονται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και προσφέρουν πρακτικές και πολύ λειτουργικές λύσεις για κάθε ανοικτό χώρο όπως κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και καφετέριες για όλες τις εποχές του χρόνου.

Αυλόπορτες – Αυλόγυροι

Οι αυλόπορτες και οι αυλόγυροι είναι προϊόντα που προσφέρουν λύσεις για κάθε τύπο κατασκευής και δημιουργούν ένα πραγματικό στολίδι στην είσοδο της κατοικίας.

Διαθέτουν μοντέρνα αισθητική ταυτότητα με λιτές και ίσιες γραμμές που ξεχωρίζουν, ισορροπώντας τέλεια μεταξύ κομψότητας και λειτουργικότητας. Σχεδιασμένα για να απλοποιούν τη ζωή, με έμφαση στη λεπτομέρεια, αποτελούν την ιδανική λύση για την σύγχρονη κατοικία και για κτίρια με απαιτητικές προδιαγραφές.

Διατίθενται σε πολλά σχέδια και ακόμη περισσότερους συνδυασμούς, σε απεριόριστες χρωματικές παραλλαγές, ενώ παρουσιάζουν ευκολία στη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση, χωρίς να χρειάζονται συστηματική συντήρηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.