ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Ενημέρωση των κατασκευαστών της Β. Ελλάδας για τα νέα συστήματα

Δυναμική ήταν η ανταπόκριση των κατασκευαστών του Ν. Θεσσαλονίκης στο κάλεσμα της EXALCO

Κατασκευαστές από τον Νομό Θεσσαλονίκης και τα Γιαννιτσά επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της EXALCO, με στόχο την ενημέρωσή τους στα νέα συστήματα της δυναμικής θεσσαλικής διέλασης.

Οι κατασκευαστές αλουμινίου ξεναγήθηκαν από στελέχη της εταιρίας στους χώρους και των δύο εργοστασίων και παρατήρησαν από κοντά την παραγωγική διαδικασία, καθώς και την επεξεργασία του αλουμινίου.

Στελέχη της EXALCO ενημέρωσαν τους κατασκευαστές του Ν. Θεσσαλονίκης για τα νέα συστήματα

Στη συνέχεια, οι κατασκευαστές ενημερώθηκαν από τον Αντιπρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της EXALCO, Θάνο Τσιάρα για τις εξελίξεις του κλάδου αλλά και τη συνεχή πρόοδο και τους στόχους της εταιρίας. Ο υπεύθυνος του τμήματος R&D, κ. Κωνσταντόπουλος, παρουσίασε τα νέα συστήματα και τις τεχνολογικές βελτιώσεις των παλαιότερων συστημάτων, ενώ η υπεύθυνη Marketing, Άλκηστις Κατσιάβα μίλησε για την έννοια του internet marketing και πως οι κατασκευαστές μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτό το εργαλείο ώστε να προωθηθεί σωστά η επιχείρηση τους.

Κατασκευαστές από τα Γιαννιτσά βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της EXALCO στη Λάρισα

Οι κατασκευαστές είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο showroom της EXALCO και να δουν από κοντά όλα τα συστήματα της εταιρίας σε διάφορες τυπολογίες. Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές, ενώ ιδιαίτερο ενθουσιασμό έδειξαν για το νέο minimal θερμοδιακοπτόμενο συρόμενο σύστημα Albio 256 ΤΗΕΑ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.