ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA PLISSE Deluxe+: Συνδυασμός αισθητικής πολυτέλειας & λειτουργικότητας!

Η EUROPA συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της, αναπτύσσοντας νέα συστήματα και λύσεις για κάθε κατασκευή και φέρνει στην αγορά τη νέα σήτα EUROPA PLISSE Deluxe+ (Plus).

Η νέα σήτα EUROPA PLISSE Deluxe+ θα αντικαταστήσει την EUROPA PLISSE Deluxe, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του προηγούμενου μοντέλου, με πολλαπλές βελτιώσεις σε επίπεδο αισθητικής, λειτουργικότητας, αντοχής, αλλά και οικονομίας. Ο συνδυασμός ερπύστριας με plisse πανί την καθιστά σύστημα ανώτερης αισθητικής που προσδίδει στον χώρο μια αίσθηση προσιτής πολυτέλειας!

Το σύστημα σε λεπτομέρειες διαθέτει:

  • Ειδικό πανί τύπου ακορντεόν (plisse), πλάτους 20 χιλ., από πολυεστερικό υλικό μαύρης απόχρωσης (στη βασική έκδοση) ή γκρι πανί (κατόπιν παραγγελίας).

  • Μετάδοση κίνησης με τη χρήση ατσάλινου ελάσματος στο επάνω μέρος, προσφέροντας αθόρυβη λειτουργία και ερπύστρια στο κάτω μέρος για υψηλή ανθεκτικότητα και αντοχή στον χρόνο. Ο αναβαθμισμένος σχεδιασμός της σε συνδυασμό με τη χρήση χαμηλού κάτω οδηγού, επιτρέπει την ανεμπόδιστη διέλευση και τη δυνατότητα να παραμείνει ανοικτή στο επιθυμητό πλάτος.

  • Κορδονάκια VECTRAN, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για υψηλή ανθεκτικότητα στην κίνηση και άψογη εμφάνιση του πανιού.

  • Ελαφρώς σπαστό προφίλ για λεπτότερη και κομψότερη οπτική αισθητική.

Η EUROPA PLISSE Deluxe+ προσφέρεται σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με την προηγούμενη, κάνοντας την πολυτέλεια προσιτή σε όλους! Το προηγούμενο μοντέλο, EUROPA PLISSE Deluxe, θα συνεχίσει να διατίθεται μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Με την EUROPA PLISSE Deluxe+, η καταξιωμένη εταιρεία κάνει τη διαφορά στα προϊόντα σήτας! Για περισσότερες πληροφορίες, οι κατασκευαστές μπορούν να απευθυνθούν στο Εμπορικό Δίκτυο EUROPA. Η διάθεση της νέας σήτας γίνεται από την EUROPA PROFIL ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ.

Διαθέσιμες Τυπολογίες

Μονόφυλλη:

  • Μέγιστες διαστάσεις: Πλάτος έως 180 εκ. x ύψος 250 εκ.

Δίφυλλη:

  • Μέγιστες διαστάσεις: Πλάτος έως 300 εκ. x ύψος 250 εκ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.