ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δυναμική η παρουσία της Elval Colour και στα Βαλκάνια

H Elval Colour συμμετείχε πρόσφατα στην διεθνή έκθεση Expokos στην Πρίστινα. Η Expokos είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στα Βαλκάνια στο χώρο των κατασκευών, της ενέργειας και της τεχνολογίας, και φέτος πραγματοποιήθηκε για 17η φορά συνολικά.

Η Elval Colour παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων etalbond®, etalbond® FR (βραδύκαυστο υλικό), etalbond® Α2, μη αναφλέξιμο υλικό λόγω του άκαυστου πυρήνα του, και τη σειρά etalbond® d1d2d3, κατάλληλη για εφαρμογές εταιρικής ταυτότητας. Επίσης, παρουσίασε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και υφών, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα πολλών εναλλακτικών επιλογών για τα αρχιτεκτονικά σχέδια. Η ομάδα πωλήσεων και η ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας είναι σε θέση να κατανοήσει τις απαιτήσεις και να βοηθήσει στο έργο του αρχιτέκτονα.

Από τις αρχές του 2017 η Elval Colour είχε μια δυναμική παρουσία στις χώρες των Βαλκανίων, συμμετέχοντας, επίσης, τον Απρίλιο στην έκθεση Constructions NDERTIME στα Τίρανα και στη διεθνή έκθεση SEEBBE στο Βελιγράδι.

Μετά από 40 χρόνια εμπειρίας, η Elval Colour αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη για την υλοποίηση του κάθε αρχιτεκτονικού οράματος και συμμετέχει δυναμικά στη δημιουργία καινοτόμων αρχιτεκτονικών χώρων. Όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται στις δύο μονάδες παραγωγής της εταιρείας και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.