ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η νέα έκδοση κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο αφιερωμένο αφενός στη νέα σειρά για διαχωριστικά γραφείων OS25 της ALUMINCO και αφετέρου στο σύστημα minimal σχεδιασμού SMARTIA Μ9660 PHOS της ALUMIL.

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο. Στο πρώτο εξώφυλλο, η νέα καινοτόμα λύση OS25 της ALUMINCO φέρνει νέα διάσταση στην κατηγορία των διαχωριστικών εσωτερικού χώρου με την αισθητική και τη λειτουργικότητα να είναι σε πρώτο πλάνο.

Στο δεύτερο εξώφυλλο παρουσιάζεται το εξαιρετικά κομψό minimal αισθητικής σύστημα SMARTIA Μ9660 PHOS της ALUMIL. Το SMARTIA M9660 είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ανοιγόμενα συστήματα της ALUMIL, με πλήθος πελατών να το επιλέγουν σε ποικίλα έργων ανά τον κόσμο. Το εξαιρετικό σύστημα με τη νέα, minimal έκδοση, M9660 PHOS ανοίγει νέους ορίζοντες στη μακρόχρονη πορεία του.

Οι βέλτιστες προτάσεις της αγοράς όσον αφορά στα συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων παρουσιάζονται στο τελευταίο τεύχος του “aluminium magazine”. Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού θα βρείτε τις κορυφαίες λύσεις των πλέον καταξιωμένων εταιρειών του χώρου για εγκατάσταση κάθε είδους είτε μιλάμε για την ύπαιθρο είτε τον αστικό ιστό.

Μία πρόγευση σχετικά με το τι θα δούμε στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ μπορούν πάρουν οι αναγνώστες του “aluminium magazine” στο πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού. Οι κορυφαίες εταιρείες της βιομηχανίας αλουμινίου μέσα από τις σελίδες του περιοδικού παρουσιάζουν τα μοναδικά προϊόντα που θα φέρουν μαζί τους στη μεγάλη κλαδική έκθεση, αφήνοντας όμως και κατά περιπτώσεις χώρο για ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις όταν με το καλό γίνει η έκθεση.

Μία μοναδική πρόταση για ολοκληρωμένες κατασκευές γυάλινου κάγκελου διαθέτει η EUROPA. Το νέο σύστημα κιγκλιδωμάτων EUROPA GLASS RAILINGS χαρακτηρίζεται από λιτές ευθείες γραμμές και αποτελεί μία minimal επιλογή σε αρμόνια με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Την είσοδό της στην αγορά των καινοτόμων συστημάτων επένδυσης σηματοδοτεί ο σχεδιασμός και η παραγωγή του νέου ELVIAL CLADDING για τη δυναμική και καινοτόμα διέλαση από το Κιλκίς. Η ELVIAL με το νέο προϊόν που παρουσιάζεται εκτενώς στο νέο τεύχος του περιοδικού στοχεύει στη δημιουργία μία λύσης με απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών που προσφέρει έμπνευση, ομορφιά και αξία στις σύγχρονες κατασκευές.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.