ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Στον 11ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης η ELVIAL RUNNING TEAM

Η ELVIAL έδωσε το παρών και μοιράστηκε τη χαρά της προσωπικής νίκης, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τη διαδρομή και τους δρομείς για του χρόνου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και η ELVIAL #RunningTeam ήταν εκεί για μία ακόμη φορά.

Με εξοπλισμό τα αθλητικά τους και την καλύτερή τους διάθεση, δρομείς μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων, δοκίμασαν τη χαρά της συμμετοχής και της προσωπικής νίκης και έδωσαν σε όλους μας έμπνευση, προάγοντας την αξία της ομαδικότητας και της υπέρβασης των προκλήσεων.

Η ELVIAL έδωσε το παρών και μοιράστηκε τη χαρά της προσωπικής νίκης, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τη διαδρομή και τους δρομείς για του χρόνου.

Λίγα λόγια για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αποτελεί τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων AIMS και οι διαδρομές των δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος φέρουν την επίσημη πιστοποίηση World Athletics.

Φέτος συγκέντρωσε 18.000 δρομείς, χιλιάδες θεατές και ρεκόρ συμμετοχών τόσο από τους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης όσο και από το εξωτερικό, με εκπροσώπους 61 χωρών και πέντε ηπείρων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.