ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η έκδοση Απριλίου κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο αφιερωμένο σε δύο κορυφαία αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL.

Η έκδοση Απριλίου του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο αφιερωμένο σε δύο κορυφαία αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL.

Στο πρώτο εξώφυλλο φιγουράρει το νέο minimal συρόμενο / ανασυρόμενο SMARTIA M450 που αλλάζει τα δεδομένα, ενώ στο δεύτερο παρουσιάζεται το πρωτοποριακό σύστημα φυσούνας SMARTIA MF65!

Επιπρόσθετα στο νέο τεύχος του “aluminium magazine” φιλοξενείται άρθρο για την πορεία του εγχώριου κλάδου αλουμινίου την περσινή χρονιά σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου και τα οποία επιβεβαιώνουν πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ που έκανε το περιοδικό τον Φεβρουάριο.

Περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία για την πολύ καλή εικόνα του κλάδου την περσινή χρονιά θα βρείτε στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού.

Μην παραλείψετε να διαβάσετε το πολυσέλιδο αφιέρωμα του “aluminium magazine” στα συστήματα σήτας για το καλοκαίρι που έρχεται. Οι καλύτερες προτάσεις της αγοράς από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου αλουμινίου, παρουσιάζονται εκτενώς και σε πλήρη λεπτομέρεια.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη θα βρείτε στο νέο τεύχος όπου η Δ/νουσα Σύμβουλος της ELVIAL, Ασημίνα Τζίκα μιλάει για τις προκλήσεις που έρχονται και τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία ετοιμάζεται να τις αντιμετωπίσει, όπως η πολύ μεγάλη επένδυση στον Ασπρόπυργο που αφορά σε νέες εγκαταστάσεις.

Η Europa έχει επενδύσει πολλά στο νέο minimal συρόμενο σύστημα Europa Minimal Frame. Η βράβευση του συστήματος με Red Dot Award 2022 έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο τη σχεδιαστική ανωτερότητα του καινοτόμου συστήματος. Περισσότερο λεπτομέρειες θα βρείτε στο τεύχος Απριλίου.

Σε μία εντυπωσιακή κατοικία-πρότυπο στην Καλαμάτα τοποθετήθηκαν οι μοναδικές αρχιτεκτονικές λύσεις της ALUMINCO και της METALSKIN, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι υψηλή αισθητική και ποιότητα διαβίωσης είναι έννοιες απολύτως συνυφασμένες με τη χρήση συστημάτων αλουμινίου σε ένα έργο.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.