ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Αργυρός χορηγός στα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2023

Η ELVIAL ως αργυρός χορηγός συμμετείχε στην εκδήλωση και έζησε μαζί με τους συμμετέχοντες τη μοναδική αυτή γιορτή της αρχιτεκτονικής.

Τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής συμπλήρωσαν 14 χρόνια συνεχόμενης διεξαγωγής και σηματοδότησαν για ακόμη μια χρονιά την πολυτάλαντη πλευρά της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα. Στον χώρο του Μουσείου Μπενάκη, η ELVIAL ως αργυρός χορηγός συμμετείχε στην εκδήλωση και έζησε μαζί με τους συμμετέχοντες τη μοναδική αυτή γιορτή της αρχιτεκτονικής.

Τα Ελληνικά αρχιτεκτονικά γραφεία αποδεικνύουν χρόνο με τον χρόνο ότι όχι μόνο δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα του εξωτερικού αλλά και ότι το design και οι καινοτομίες που φέρνουν εναρμονίζονται πλήρως με τις απαιτήσεις, το στυλ και τον περιβάλλον της χώρας μας. Αυτό ήταν εμφανές στα κτίρια που βραβεύτηκαν αλλά και όλες τις υπόλοιπες συμμετοχές που για φέτος έφτασαν τις 226, περισσότερες από ποτέ.

Η ELVIAL, αντιπροσωπεύοντας τον κλάδο του αλουμινίου και σχεδιάζοντας συστήματα αλουμινίου, παραμένει σημαντικός παράγοντας και συνδετικός κρίκος στην κατασκευή αλλά και τη σχεδίαση νέων κτιρίων.

Στο περίπτερο της ELVIAL στον χώρο των βραβείων, οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα συστήματα τα οποία την έχουν καταξιώσει στην αγορά αλλά και μια πλήρη γκάμα από νέα συστήματα αλουμινίου που έρχονται για να προσθέσουν ακόμη περισσότερες επιλογές σε design και τεχνολογία.

Η ELVIAL συνεχάρη την DOMa για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τους τελικούς νικητές για τα εξαιρετικά τους έργα αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την αξιέπαινη δουλειά που παρουσίασαν και ανανεώνει το ραντεβού της με ανυπομονησία για την επόμενη χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.