ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

SMARTIA M12500 PHOS: Το νέο εντυπωσιακό minimal σύστημα της ALUMIL

Η ALUMIL λανσάρει το SMARTIA M12500 PHOS, το νέο έξυπνο σύστημα για συρόμενα κουφώματα με minimal γραμμές, το οποίο μεγιστοποιεί τον φυσικό φωτισμό και το οπτικό πεδίο. Το μοναδικό minimal design του, με κρυφό φύλλο και πολύ κομψές γραμμές, είναι απολύτως σύμφωνο με τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις και αποτελεί ιδανική επιλογή για περιοχές με ήπιο κλίμα.

Ιδιαίτερη έμφαση για εξαιρετικό minimal αποτέλεσμα δίνεται τόσο στις τυπολογίες επαλλήλων, με κρυφούς οδηγούς και εμφανές πλάτος αλουμινίου μόλις 32 χιλ, όσο και στις τυπολογίες φιλητών, με μόλις 72 χιλ εμφανές αλουμίνιο. Επιπλέον, η δυνατότητα δημιουργίας μεγάλων ανοιγμάτων με βάρος φύλλου μέχρι και 200 κιλά, καθιστά το SMARTIA M12500 PHOS ένα από τα πιο εξεζητημένα minimal συστήματα της αγοράς στην κατηγορία του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.