ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Συμμετέχει για 3η φορά στη μεγάλη έκθεση αρχιτεκτονικής & κατασκευών BAU 2023!

Έφτασε η ώρα για τη μεγαλύτερη έκθεση αρχιτεκτονικής και κατασκευών BAU στο Μόναχο, στην οποία συμμετέχει η δυναμική ελληνική εταιρεία ELVIAL, με τις νέες τεχνολογικές της λύσεις.

Το κέντρο του Μονάχου, για ακόμη μια χρονιά, θα φιλοξενήσει το σημαντικότερο γεγονός της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών. H ELVIAL, καλύτερη από ποτέ θα παρουσιάσει τις νέες τεχνολογικές λύσεις που έχει αναπτύξει για την παγκόσμια αγορά, συμμετέχοντας για τρίτη χρονιά στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση BAU.

Το περίπτερο της εταιρείας και φέτος θα περιμένει να καλωσορίσει όλους τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες της έκθεσης. Αν οι νέες τεχνολογίες, το design και η αξιοπιστία είναι πλέον συνώνυμα της ELVIAL, οι καινοτόμες λύσεις και τα προϊόντα είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό της φετινής της παρουσίας.

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τα ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα ELVIAL, το υαλοπέτασμα FS50, ενώ δίπλα τους θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς το νέο σύστημα φυσούνας, η συρόμενη σκίαση, οι πόρτες και οι επενδύσεις κτιρίων Cladding Solutions.

Μαζί τους και οι άνθρωποι. Η ομάδα της ELVIAL θα βρίσκεται πλήρης στον χώρο του περιπτέρου για να συναντήσει το κοινό από κοντά και να παρουσιάσει λύσεις και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής και τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.