ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Με το Smartia Μ45000 της Alumil ντύθηκε το Lighthouse Tower στο Τελ Αβίβ

Ο ουρανοξύστης «Lighthouse Tower» αποτελεί ένα ακόμα δημιούργημα του γνωστού αρχιτέκτονα IIan Pivko, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, στο προάστιο Bat Yam. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι οι «χρυσοί» υαλοπίνακες που έχουν επιλεγεί, οι οποίοι ενσωματώνουν ένα ειδικό φίλτρο που προσφέρει μία εντυπωσιακή χρυσή απόχρωση. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2016 και αποτελεί βασικό κομμάτι του σχεδίου ανάπτυξης της γειτονιάς Park Hayam, στο οποίο περιλαμβάνεται και η αναβάθμιση της παραλιακής περιοχής που περιβάλλει το κτίριο με την δημιουργία πάρκων, εστιατορίων, καφέ και μπαρ. Όταν το έργο ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021, θα αποτελεί έναν εντυπωσιακό ουρανοξύστη ιδιωτικών κατοικιών ύψους 167 μέτρων, με 50 ορόφους και 194 διαμερίσματα, ο οποίος συμπληρωματικά θα φιλοξενεί και ένα ξενοδοχείο. Οι ένοικοί του θα απολαμβάνουν την μοναδική θέα του παραλιακού μετώπου της περιοχής, καθώς και μια σειρά από ανέσεις, όπως εγκαταστάσεις πισίνας και γυμναστηρίου.

Η ALUMIL ανέλαβε να εξοπλίσει αυτό το μοναδικό, υψηλών απαιτήσεων έργο χάρη στην κομψότητα και τις υψηλές επιδόσεις των συστημάτων της. Συγκεκριμένα, στο έργο έχει τοποθετηθεί το νέο εξελιγμένο σύστημα SMARTIA Μ45000 στην ανασυρόμενη εκδοχή του για δίφυλλες τυπολογίες μεγάλων διαστάσεων (π.χ. πλάτος 4 μ. και ύψος 3 μ.). Το SMARTIA M45000 είναι πιστοποιημένο για τις υψηλές επιδόσεις του σε επίπεδο υδατοπερατότητας, ανεμοπερατότητας και αντίστασης στην ανεμοπίεση. Το σύστημα αποτελεί μία εξαιρετική λύση για την κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, καθώς και την τοποθέτηση σε υψηλά κτίρια λόγω της πολύ μεγάλης αντοχής που διαθέτει στην ανεμοπίεση.

Με το έργο αυτό επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά η δυναμική παρουσία της ALUMIL σε παγκόσμιο επίπεδο και η σταθερή εμπιστοσύνη που δείχνουν διεθνείς πελάτες στα προϊόντα της εταιρείας, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.