ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Δημοσιεύει τα EPDs της με στόχο ένα πιο βιώσιμο μέλλον!

Η δημοσίευση των EPDs επισφραγίζει την πολιτική της Europa ως προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο ενεργειών που αφορούν στη συνεχή βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας και του εξοπλισμού.

Η Europa προχωρά με ταχείς ρυθμούς και στην προστασία του περιβάλλοντος, με στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης. Πρόσφατα, η εταιρεία δημοσίευσε τις τέσσερις ξεχωριστές Περιβαλλοντικές Δηλώσεις Προϊόντων (Environmental Product Declarations – EPD’s) που αφορούν σε τέσσερις κατηγορίες προφίλ αλουμινίου:

  • Mill finished / Άβαφο ψυχρό προφίλ
  • Coated / Βαμμένο ψυχρό προφίλ
  • Thermal break mill finished / Θερμό άβαφο προφίλ
  • Thermal break coated / Θερμό βαμμένο προφίλ

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της πολιτικής, η Europa διαχρονικά αναπτύσσει προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, όπως άλλωστε είναι και το αλουμίνιο ως υλικό. Τα EPDs αποτελούν δηλώσεις αναφορικά με το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων.

Η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στο site του EPD International, όπου είναι διαθέσιμες οι νέες πιστοποιήσεις (www.environdec.com/library).

Η ανωτέρω δράση επισφραγίζει την πολιτική της Europa ως προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο ενεργειών που αφορούν στη συνεχή βελτίωση παραγωγικής διαδικασίας και εξοπλισμού, καθώς και σε δράσεις εντός του πλαισίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Europa, με τίτλο “EUROPA CARES”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.