ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Δυνατότητα “εικονικής” περιήγησης στα Showroom της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Τα μέτρα περιορισμού λόγω της πανδημίας του COVID-19 ωθούν τις εταιρείες να γίνονται όλο και πιο δημιουργικές στην παροχή πρωτοπόρων λύσεων για τους πελάτες τους.

Η ALUMIL σταθερά πάροχος τεχνολογίας αιχμής κάνει ένα πρωτοποριακό βήμα και δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να περιηγηθούν “εικονικά” στα Showroom της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε εικονικά στο Showroom της Αθήνας και εδώ για να περιηγηθείτε στο Showroom της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.