ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Ανακαλύψτε το νέο εξελιγμένο συρόμενο σύστημα SMARTIA M14600

Το SMARTIA Μ14600 αποτελεί το νέας γενιάς εξαιρετικό συρόμενο σύστημα της ALUMIL, ιδανικό τόσο για εφαρμογή σε ιδιωτικές κατοικίες και ανακαινίσεις, όσο και σε ξενοδοχειακές μονάδες. Οι minimal γραμμές με στενό γάντζο μόλις 23mm στις τυπολογίες επαλλήλων και μόλις 62mm εμφανές αλουμίνιο στις τυπολογίες φιλιτών, το καθιστούν μία από τις πιο ελκυστικές επιλογές στην κατηγορία των συρόμενων κουφωμάτων, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολύ μεγάλων ανοιγμάτων με βάρος φύλλου μέχρι 200 Kg.

Πρόκειται για ένα πολύ κομψό σύστημα, το οποίο έχει ιδιαίτερα υψηλές στατικές επιδόσεις. Μάλιστα, το σύστημα έχει λάβει πιστοποίηση για αντοχή σε ανεμοπιέσεις της τάξεως των 4125 Pa, επίπεδο άκρως υψηλό, το οποίο καταδεικνύει αντοχή ακόμη και σε ταχύτητες που αγγίζουν τα 288 Km/h, δηλαδή ταχύτητες υψηλότερες κι από τυφώνες κατηγορίας 5, όπως ο τυφώνας Katrina!

Tα επίπεδα θερμομόνωσης του SMARTIA M14600, που είναι ένα μη θερμοδιακοπτόμενο σύστημα, διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του υαλοπίνακα και κυμαίνονται από Uw = 2.3 W/m2K έως Uw = 3.1 W/m2K, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του νέου ΚΕΝΑΚ.

Επιπλέον, το σύστημα έχει πιστοποιηθεί στο διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο IFT Rosenheim σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (EN), τα Αυστραλιανά πρότυπα (AS), καθώς και σύμφωνα με τα αυστηρά Aμερικάνικα πρότυπα (ΑΑΜΑ), επιτυγχάνοντας ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και φυσικά, όπως αναφέρεται παραπάνω, αντοχή στην ανεμοπίεση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.