ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Δυναμική παρουσία στην έκθεση για το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» στη Λάρισα

Η EXALCO συμμετείχε στην υπαίθρια έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας και είχε ως θέμα το πρόγραμμα «Εξοικονομώ- Αυτονομώ». Η έκθεση συνδιοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας υπό την Αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Η ανοιχτή έκθεση πραγματοποιήθηκε (προ καραντίνας) στην κεντρική πλατεία της πόλης, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χαρακτηρίστηκε ως η πρώτη COVID Free έκθεση που έγινε στην Ελλάδα!

Με ένα άκρως εντυπωσιακό περίπτερο που θύμιζε κατοικία, η εταιρεία παρουσίασε στο κοινό τα τελευταία της συστήματα που ανταποκρίνονται στο επιδοτούμενο πρόγραμμα και είναι ιδανικά και για αντικατάσταση κουφωμάτων.

Θερμομονωτικά συστήματα όπως το ανοιγόμενο σύστημα ALBIO 129C Advanced, το συρόμενο ALBIO 256 Thea, το σύστημα εισόδου HOTELIA DOOR, η βιοκλιματική πέργκολα με κινητές περσίδες EXALCO PERGOLA και το σύστημα φωτοβολταϊκών EXALCO SUNERGY ROOF για δώματα και στέγες ήταν τα προϊόντα που έκλεψαν την παράσταση.

Στο κοινό μοιράστηκε έντυπο με πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τα συστήματα EXALCO ECONOMY.

Να σημειωθεί ότι είναι τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν παρουσία της Γενικής Γραμματέως Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρας Σδούκου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.