ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Εντυπωσιακή η νέα ιστοσελίδα της GS ΑΒΕΕ με σημαντική πληροφόρηση!

Η ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ, συμπληρώνοντας 20 χρόνια από την ίδρυσή της, προχώρησε σε πλήρη ανανέωση της εταιρικής της παρουσίας στο διαδίκτυο με τη δημιουργία της νέας πρωτότυπης ιστοσελίδας της. Το αναβαθμισμένο www.g-s.gr σχεδιάστηκε από το μηδέν, έχοντας ως στόχο την ευκολία πλοήγησης, την αμεσότητα και πληρότητα στην πληροφόρηση και την σχεδιαστική πρωτοπορία. Μπορεί να προβληθεί από κινητό, tablet και υπολογιστή γραφείου, προσφέροντας τις ίδιες δυνατότητες πληροφόρησης και προβολής.

Στην αρχική σελίδα δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να ενημερωθεί αναλυτικά ανάλογα με την ιδιότητά του (Ιδιώτης – Επαγγελματίας – Αρχιτέκτονας) και να ανακαλύψει με 3 μόνο κλικ ποια προϊόντα του ταιριάζουν μέσω του Οδηγού Επιλογής Σήτας, ενός χρηστικού εργαλείου το οποίο δίνει στοχευμένα αποτελέσματα και περιορίζει την άσκοπη περιήγηση μεταξύ των προϊόντων.

Κάθε καρτέλα προϊόντος διαθέτει αναλυτικές πληροφορίες καθώς και ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών Χρησιμοποιώντας την μοναδική λειτουργία Σύγκρισης, ο χρήστης μπορεί να συλλέξει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και να συγκρίνει τα χαρακτηριστικά τους επιλέγοντας έτσι την καλύτερη δυνατή λύση για το κάθε κούφωμα.

Στις βασικές κατηγορίες της ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνεται η ενότητα Έργα Συνεργατών η οποία έχει ως σκοπό να παρουσιάσει έργα στα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί προϊόντα της εταιρείας. Η κατηγορία αυτή εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο υλικό το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από τοποθετήσεις συνεργατών της GS.

Μεταξύ άλλων ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα νέα και τις δραστηριότητες της εταιρείας, για τις τυπολογίες προϊόντων και πανιών, για την πολιτική ποιότητας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας της GS καθώς επίσης να βρει απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και σε τεχνικές ορολογίες.

Επισκεφθείτε και εσείς τη νέα ιστοσελίδα της GS και ανακαλύψτε την πληρέστερη γκάμα της αγοράς από την ποιοτικότερη εταιρεία αντικωνωπικών συστημάτων στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.