ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Έντονο ενδιαφέρον, σημαντικοί υποστηρικτές και ομιλητές στο 13ο Κλαδικό Συνέδριο

Το ενδιαφέρον του κλάδου αλουμινίου μεγαλώνει όλο και περισσότερο για το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς. Η συνάντηση των καλύτερων θα πραγματοποιηθεί στο 13ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές», στις 20-22 Οκτωβρίου 2017, στο 5 αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα Out of the Blue, Capsis Elite Resort, στην Αγ. Πελαγία Ηρακλείου Κρήτης.

Σύνεδροι, Χορηγοί, σημαντικοί Φορείς και μεγάλου κύρους Ομιλητές, και από τον χώρο των ξενοδόχων, των αρχιτεκτόνων και της πολιτείας, σε τοπικό αλλά και ευρύτερο επίπεδο, με πνεύμα αισιοδοξίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης, σας καλούν στη μεγαλύτερη συνεδριακή συνάντηση του κλάδου. Όλοι μαζί, οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, οι καλύτεροι κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και ξενοδόχοι, ενώνουν τις σκέψεις, τις δυνάμεις και τις προσδοκίες τους σε ένα κοινό όραμα για ένα κοινό μέλλον!

Εξασφαλίστε τώρα τη συμμετοχή σας στο μεγαλύτερο επαγγελματικό συνέδριο της χώρας! Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε στο 210 4512000, κο Κώστα Σταματόπουλο ή μπείτε στο www.alumini.gr .

Υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου – ΣΕΚΑ. Την Οργάνωση έχει η Energy Line.

Το 13ο Συνέδριο γίνεται με την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΜΗΜΑ ΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Με την Υποστήριξη:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ENTERPRISE GREECE
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ALL4GREECE

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ:
Κορυφαίος Χορηγός: ΕLVIAL
Διακεκριμένοι Χορηγοί: EXALCO, ALUMINCO, ALPHA
Μεγάλοι Χορηγοί: ELVAL COLOUR, PANIDIS, ALUMIL,GS, EUROPA
Διαχρονικοί Χορηγοί: ΝΕΟΚΕΜ, ETEM, ΒΑΛΒΗΣ
Χορηγοί: ARCH WINDOWS, SITAL, GOLDEN DOOR, FERRAL, ΔΟΥΚΑΣ, AKZO NOBEL, ROLKA, INVER, DOMUS, DEBURG, ΗΛΒΑ, ΧΡΩΜΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ILI-CON, ALUMIN ROLLS, PIKRAKIS, GEZE, METALLO ROLLS, METALOUMIN, ΣΥΝΟΔΙΑΣ, ΡΟΛΛΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Με τη συνεργασία: Aluminium Magazine, aluNET.gr, alu-Showrooms.gr
Χορηγοί Επικοινωνίας: PROFIL ENERGY, Profilnet.gr, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Όλες οι πληροφορίες για το Συνέδριο στο www.alumini.gr και το https://www.facebook.com/pages/Alumini/483968761702875

Όλες οι πληροφορίες για την Πρωτοβουλία για την Ανάπτυξη της Ενεργειακής Κουλτούρας στο http://www.energyculture.gr/ και το https://www.facebook.com/energyculture.gr/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.