ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός στην εκδήλωση του SBC Greece για τα πράσινα κτήρια

Η Europa ήταν Ασημένιος Χορηγός (Silver Sponsor) σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το SBC Greece στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Πρασίνων Κτηρίων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με το Συμβούλιο Αειφόρων Κτηρίων Ελλάδος (SBC Greece), τον κεντρικό φορέα για την προώθηση των αειφόρων κτηρίων στην Ελλάδα, η Europa ήταν Ασημένιος Χορηγός (Silver Sponsor) στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το SBC Greece στο Domotel Kastri Gardens.

Η εκδήλωση διεξήχθη με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Πράσινων Κτηρίων 2022 (World Green Building Week), ενός θεσμού που έχει καθιερωθεί από το World Green Building Council σε ετήσια βάση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη επιχειρήσεων του κατασκευαστικού κλάδου. Εκ μέρους της Europa, η Πολιτικός Μηχανικός M.Sc. και Energy Efficiency Consultant, Ελένη Δικαίου χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και τοποθετήθηκε επί της αντίληψης της εταιρείας αναφορικά με την αειφορία και τη στάση της σε προϊόντα και υπηρεσίες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης από την Europa, η Operations Manager, Γιώτα Σιγανού και ο Manager του Τμήματος Έργων, Βαγγέλης Σωτηρίου.

Ο Πρόεδρος του SBC Greece, Αλέξανδρος Αθανασούλας, ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Μαναγούδης και το μέλος του Δ.Σ., Παντελής Λεβαντής, ανάμεσα σε όσα σχετίζονται με την αειφορία, παρουσίασαν τους στόχους και τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του φορέα.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του Ετήσιου Συνεδρίου Αειφορίας 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Domotel Kastri στις 19 Οκτωβρίου. Ανάμεσα στα σημαντικά της εκδήλωσης από μέρους του Δ.Σ. του SBC Greece, ήταν η ανακοίνωση της έκδοσης ενός Yearbook των πιστοποιημένων κτηρίων στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.