ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO: Αναβαθμισμένο συρόμενο – ανασηκώμενο ALBIO 235 για υψηλή λειτουργικότητα & αισθητική

Η σειρά ALBIO 235 αποτελεί ένα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα της EXALCO στα συρόμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό, με λιτές ίσιες γραμμές, ενώ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, διαθέτοντας προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδρανείας.

Παρουσιάζει κορυφαία επίδοση στη θερμομόνωση χάρη στα πολυαμίδια 22mm και 24mm και στις πολυθάλαμες θερμομονωτικές προσθήκες.

Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από λάστιχα EPDM, καθώς και από ειδικό ανασηκώμενο – συρόμενο μηχανισμό κύλισης, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα για υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού μπορεί να κινεί φύλλα βάρους μέχρι και 200kg.

Το ALBIO 235 της EXALCO δίνει τη δυνατότητα κατασκευής ιδιαίτερα χαμηλού κάτω οδηγού μόλις 17mm

Στην πρόσφατη αναβάθμιση του συστήματος έχει προστεθεί η δυνατότητα για κατασκευή φύλλων με στενό «γάντζο», με ορατή επιφάνεια προφίλ μόλις 42mm, ικανοποιώντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις για πανοραμική θέα και minimal σχεδιασμό.

Επίσης έχει προστεθεί η δυνατότητα για χαμηλό κάτω οδηγό ύψους μόλις 17mm, με στόχο τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας δια μέσω του κουφώματος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά ALBIO 235:

• Ράγα κύλισης ανοξείδωτη ή πολυαμιδίου
• Υάλωση πάχους 24mm έως 35mm
• Ειδικά εξαρτήματα απορροής υδάτων
• Αεροπερατότητα Class 4 (EN 12207:2000)
• Υδατοστεγανότητα Class 7A (EN 12208:2000)
• Αντοχή σε ανεμοπίεση Class C4 (EN 12210:2000)
• Συντελεστής θερμοπερατότητας Uf = 3.6 W/m2K (EN 10077-2:2003-10)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.