ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Πιστοποίηση επαγγελματιών στις νέες τεχνικές δομικών έργων αλουμινίου – σιδήρου

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης των επαγγελματικών προσόντων των κατασκευαστών, ο Σύνδεσμος Μεταποιητών Μετάλλου & Παρεμφερών Υλικών Νομού Ημαθίας, σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ οργάνωσαν και διεξήγαγαν σεμινάριο τεχνικής κατάρτισης διάρκειας 20 ωρών στο θεματικό αντικείμενο «Νέες τεχνικές δομικών έργων αλουμινίου-σιδήρου».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 14-23/09/2017 στη Βέροια και συμμετείχαν 21 επαγγελματίες του κλάδου. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ακολούθησαν εξετάσεις για την πιστοποίηση των τεχνικών προσόντων, οι οποίες διενεργήθηκαν από την TUV AUSTRIA HELLAS στις 23/09/2017.

Η συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης εκφράστηκε ως ανάγκη των επαγγελματιών και ως επιθυμία του Συνδέσμου Μεταποιητών Μετάλλου & Παρεμφερών Υλικών Νομού Ημαθίας και της ΠΟΒΑΣ, καθώς μόνο μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα της τυπικής αναγνώρισης των γνώσεων και των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν από την κατάρτιση.

Αποτελεί πάγια θέση της ΠΟΒΑΣ, η συνέχιση του έργου και η πιστοποίηση περισσότερων συναδέλφων, έτσι ώστε να αποκτήσει ο επαγγελματίας του κλάδου όλα τα απαραίτητα εφόδια αντιμετώπισης των προκλήσεων που συναντά κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών του στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button