ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑ

Η θρυλική βαλίτσα αλουμινίου του διεθνούς τζετ σετ κλείνει 80 χρόνια ζωής!

Η αυθεντική βαλίτσα αλουμινίου του σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο

Η Rimowa γιορτάζει την 80η επέτειο της θρυλικής της αποσκευής από αλουμίνιο και ζήτησε από ορισμένους καταξιωμένους φίλους να σχολιάσουν το κλασικό πλέον προϊόν της.

Προσωπικότητες του κόσμου της τέχνης, της μόδας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της μουσικής έστειλαν τις αυθεντικές βαλίτσες τους για φωτογράφιση και τόνισαν τα ποιοτικά πλεονεκτήματα του προϊόντος της γερμανικής εταιρείας, όπως  πολυτέλεια, ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα, που σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στα μοναδικά χαρακτηριστικά του αλουμινίου.

Μεταξύ των πιστών φίλων της αποσκευής της Rimowa είναι ο σχεδιαστής Καρλ Λάγκερφελντ, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ, η ηθοποιός Φαν Μπίνγκμπινγκ, η επιχειρηματίας Mάρθα Στιούαρτ κ.α. Αν και κάθε ένας από τους παραπάνω εργάζεται σε διαφορετικούς τομείς, με διαφορετικά «τελετουργικά» όταν πρόκειται να ταξιδέψουν, όλοι χαρακτηρίζονται από τυφλή αφοσίωση στις αποσκευές αλουμινίου της Rimowa.

Για να καταφέρει ένα προϊόν να αποκτήσει καλτ στάτους, όπως οι αποσκευές της Rimowa, πρέπει να αντέχει για δεκαετίες και το ελαφρύ μέταλλο αποδεδειγμένα έχει εξαιρετική αντοχή, πέρα από την υψηλή κομψότητα που δύναται να επιτευχθεί χάρη στις πολλές επιλογές όσον αφορά στην επιφανειακή του επεξεργασία.

Όπως δήλωσε και ο Alexandre Arnau, CEO της γερμανικής εταιρείας «Πιστεύουμε ότι οι αποσκευές μας από αλουμίνιο είναι σύντροφοι για μια ζωή – κάθε βαθούλωμα, κάθε γρατζουνιά, κάθε αυτοκόλλητο αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα αυτών που τις χρησιμοποιούν, ένα ιστορικό ενός μοναδικού προσωπικού ταξιδιού…».

Για μία ακόμη φορά λοιπόν αποδεικνύεται ότι το αλουμίνιο κάνει τη διαφορά σε προϊόντα εξαιρετικής αντοχής και αισθητικής που κρατούν μία ζωή!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button