ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALBIO 235: Θερμομονωτικό συρόμενο-ανασηκώμενο σύστημα από την EXALCO

Η σειρά ALBIO 235 αποτελεί ένα από τα τεχνολογικά επίτευγμα της EXALCO στα συρόμενα θερομομονωτικά συστήματα κουφωμάτων. Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό, με λιτές ίσες γραμμές, ενώ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδρανείας.

Παρουσιάζει κορυφαία επίδοση στη θερμομόνωση χάρη στα πολυαμίδια 22 χιλ. και 24 χιλ., και στις πολυθάλαμες θερμομονωτικές προσθήκες.

Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από λάστιχα EPDM καθώς και από τον ειδικό ανασηκώμενο-συρόμενο (Hebe-shiebe) μηχανισμό κύλισης, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα για υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού μπορεί να κινεί φύλλα βάρους μέχρι και 200 κιλά.

Πλέον, στην πρόσφατη αναβάθμιση του συστήματος έχουν προστεθεί:

  • Η δυνατότητα για κατασκευή φύλλων με στενό γάντζο, με ορατή επιφάνεια προφίλ μόλις 42 χιλ., ικανοποιώντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις για πανοραμική θέα και minimal σχεδιασμό
  • Η δυνατότητα με χαμηλό κάτω οδηγό ύψους μόλις 17 χιλ., διευκολύνοντας την προσβασιμότητα δια μέσω του κουφώματος

Συνοπτικά, επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος:

  1. Ράγα κύλισης ανοξείδωτη ή πολυαμιδίου
  2. Υάλωση πάχους 24 χιλ. έως 35 χιλ.
  3. Ειδικά εξαρτήματα απορροής υδάτων
  4. Αεροπερατότητα Class 4 (EN 12207:2000)
  5. Υδατοστεγανότητα Class 7A (EN 12208:2000)
  6. Αντοχή σε ανεμοπίεση Class C4 (EN 12210:2000)
  7. Συντελεστής θερμοπερατότητας Uf 3.6 – 6.8 W/(m2K) (EN 10077-2:2003-10)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.