ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Συνεχίζει κοντά στην κοινωνία

Τη συμμετοχή της ΕLVIAL στην προσπάθεια για την καταπολέμηση του COVID 19 διαδέχονται εκδηλώσεις, απονομής επαίνων και ευχαριστιών εκ μέρους της πολιτείας. Σειρά είχε αυτή τη φορά το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Στη σεμνή εκδήλωση που έγινε για λόγους ασφαλείας, στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, την αντιπροσωπεία στελεχών της καταξιωμένης διέλασης με επικεφαλής τον Δ/ντή Εργοστασίου Παύλο Βαγιωνά, υποδέχθηκαν ο Διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Παντελιάδης, οι Δ/ντές των μονάδων Εντατικής Θεραπείας Ελένη Γκέκα και Λοιμώξεων καθηγητής Σίμος Μεταλλίδης και άλλοι σπουδαίοι γιατροί που έδωσαν τη μάχη κατά της πανδημίας.

Ο κ. Παντελιάδης ευχαρίστησε την Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου ELVIAL για την πολύ σημαντική προσφορά σε πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό (αναπνευστήρες), ενώ στις δηλώσεις του τόνισε πως η χρησιμότητα της δωρεάς δεν εξαντλείται μόνο στην καταπολέμηση του ιού, αλλά και στη συνέχεια αφού είναι μέσον απαραίτητο για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών που δυστυχώς είναι πάρα πολλά.

Από την πλευρά του ο κ. Βαγιωνάς  δήλωσε πως η προσφορά και συμμετοχή της ELVIAL στην ελληνική κοινωνία είναι μια πάγια τακτική που εμπνέεται από τους δημιουργούς της εταιρείας, που είναι η οικογένεια του Δημήτρη Τζίκα, και η οποία μεταγγίζεται στα στελέχη της, και σε όλες τις δράσεις της.

Στο ύψος των περιστάσεων

Η ELVIAL επέλεξε εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, να συμβάλλει ως αρωγός των προσπαθειών της πολιτείας, παραβλέποντας την όποια προϊοντική προώθηση και άλλους τρόπους προβολής. Συμμετείχε όμως με όλες τις δυνάμεις της στην προσπάθεια για την κάλυψη των συγκεκριμένων ζητουμένων αναγκών για να αποφευχθεί η κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας και την επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών κατά της πανδημίας.

Όπως σε ανάλογες περιόδους (capital controls) έτσι και σε αυτές τις κρίσιμες για την κοινωνία και τη χώρα στιγμές, η ELVIAL επέλεξε με υπευθυνότητα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, εξασφαλίζοντας αρχικά την οικονομική θωράκιση της εταιρείας, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα, προκειμένου να μην επιβαρύνει καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό.

Με ευαισθησία απάλλαξε εργαζόμενους με χαρακτηριστικά ευπαθών ομάδων, καθιέρωσε την εργασία από το σπίτι, δημιουργώντας κατά περίπτωση τις κατάλληλες υποδομές και έλαβε όλα τα μέτρα προληπτικής υγιεινής για την απρόσκοπτη συνέχεια όλων των παραγωγικών και διοικητικών λειτουργιών και υποχρεώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων χωρίς να προκύψει το παραμικρό πρόβλημα.

Με τον τρόπο αυτό εντατικοποίησε τους ρυθμούς με άμεσο στόχο την εξυπηρέτηση των συνεργατών της κατά τη διάρκεια των περιορισμών αλλά δημιούργησε και το περιβάλλον για την επόμενη μέρα και τις αυξημένες απαιτήσεις.

Με εσωτερική οργάνωση, ανέπτυξε με εξαιρετική πρόοδο τη short edition του νέου website που καλύπτει πλέον αρκετά από τα θέματά του, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη για μια μοναδική εμπειρία περιήγησης του και γνωριμία με τα προϊόντα της.

Επιπλέον δημιουργήθηκαν νέες τεχνικές λύσεις και προσθήκες νέων κατασκευαστικών δυνατοτήτων στα δημοφιλή συστήματα, διευρύνοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των συνεργατών. Τέλος, δημιουργήθηκαν εργαλεία αμεσότερης και ποιοτικότερης εξυπηρέτησης της παραγγελιοληψίας, νέοι τεχνικοί κατάλογοι συστημάτων κ.ά.

Η νέα περίοδος θα είναι ιδιαίτερη αλλά και δύσκολη χωρίς αμφισβήτηση. Θα χρειαστεί άπαντες να πράξουν, με επιχειρηματική αριστεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.