ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Εκπαίδευση στελεχών στην Ηγεσία Ασφάλειας

Οι Ηγέτες Ασφάλειας είναι επιφορτισμένοι με τη δημιουργία μιας κουλτούρας που προάγει την ασφάλεια στην εργασία και ενθαρρύνει τους εργαζόμενους να μιλούν ανοιχτά για κινδύνους ή μη ασφαλείς πρακτικές.

Η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την ALUMIL και μια από τις σημαντικότερες δεσμεύσεις της εταιρείας στο τριετές πλάνο ESG που έχει καταρτίσει και το οποίο περιλαμβάνει τους στόχους έως το 2025 στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Συνεχίζοντας να επενδύει συστηματικά στην εκπαίδευση και τη συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της, η ALUMIL πραγματοποίησε σε συνεργασία με την Εταιρεία Συμβούλων Management Force Group, διήμερο workshop με θέμα την Ηγεσία Ασφάλειας (Safety Leadership), στο οποίο συμμετείχαν ανώτερα στελέχη της εταιρείας.

Η πρωτοβουλία για το workshop ξεκίνησε την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, κατά την οποία η Management Force Group επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ALUMIL στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, μελέτησε την εταιρεία και δημιούργησε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της.

Τι είναι η Ηγεσία Ασφάλειας

Πρόκειται για μια διοικητική προσέγγιση που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των εργαζομένων, μέσα από τον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών, διαδικασιών και κανονισμών που τη διασφαλίζουν.

Τι είναι οι Ηγέτες Ασφάλειας

Οι Ηγέτες Ασφάλειας είναι επιφορτισμένοι με τη δημιουργία μιας κουλτούρας που προάγει την ασφάλεια στην εργασία και ενθαρρύνει τους εργαζόμενους να μιλούν ανοιχτά για κινδύνους ή μη ασφαλείς πρακτικές.

Το διοικητικό προσωπικό της ALUMIL είναι αφοσιωμένο στη δημιουργία και διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος που εμπνέει εμπιστοσύνη και κάνει τους ανθρώπους της εταιρείας να νιώθουν απόλυτα ασφαλείς, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στην ανάπτυξή τους, στην οποία βασίζεται και η επιτυχία της εταιρείας.

Το «κλειδί» για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου είναι η διαρκής επένδυση στην εκπαίδευση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.