ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

HERMIS: H ποιότητα των μηχανημάτων της αναγνωρίζεται διεθνώς!

Από την πρόσφατη εγκατάσταση μηχανημάτων σε κατασκευαστικό της Κένυας

Από το 1979, η εταιρεία HERMIS έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατασκευαστών στην εγχώρια αγορά, ενώ σταδιακά ανοίγει τα φτερά της και αναλαμβάνει εξοπλισμούς κατασκευαστικών με μηχανήματα κατεργασίας και στις αγορές του εξωτερικού.

Στην ελληνική αγορά, οι επαγγελματίες  δείχνουν έμπρακτα επί σειρά ετών την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Ευάγ. Χαρκοφτάκη, αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων της HERMIS, τα οποία σημειωτέον σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Ο κ. Ευάγ. Χαρκοφτάκης (δεξ.) έχει βάλει ως στόχο να εξάγει την υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων HERMIS στις αγορές του εξωτερικού

Την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των μηχανημάτων της έχει βάλει ως στόχο να εξάγει η ελληνική εταιρεία και στις διεθνείς αγορές. Δείγμα της στροφής της προς την εξωστρέφεια είναι οι αυξημένες εξαγωγές για το 2017, με την HERMIS να διεισδύει μεταξύ άλλων και στην αφρικανική αγορά, αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση μηχανημάτων κατεργασίας σε Νιγηρία και Κένυα.

Συνεχίζει μάλιστα σε γοργούς ρυθμούς, καθώς την πρόσφατη παράδοση μηχανημάτων σε μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία στο Ναϊρόμπι, αναμένεται να ακολουθήσει πώληση ενός διπλού πριονιού Radial στο Σίνδεϊ της Αυστραλίας, σε εταιρεία η οποία έχει ήδη όλο το σετ των μηχανημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button