ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

To 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών, 7-8 Φεβρουαρίου 2020 στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ) παρουσιάζει το 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7-8 Φεβρουαρίου 2020 στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Στο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα συνέδριο και συγκεκριμένα το 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών, πρώτο στον κλάδο του, θα παρουσιαστούν Τεχνικά και Επιστημονικά θέματα από Έλληνες και ξένους ομιλητές με στόχο να εμπλουτιστούν οι γνώσεις όλων των ενδιαφερομένων για την πυροπροστασία των κατασκευών και την προστασία, μέσω αυτών, της ανθρώπινης ζωής.

Με στόχο την αλλαγή της οπτικής αλλά και της εν γένει κουλτούρας περί των σύγχρονων πυρασφαλών κατασκευών, θα παρουσιαστούν σχετικά με την πυροπροστασία πρότυπα, δοκιμές και πιστοποιήσεις, παραδείγματα βέλτιστων – αλλά και κακών – πρακτικών και ανοικτές συζητήσεις και ερωτήσεις τόσο κατά την διάρκεια των συνόδων του συνεδρίου αλλά και εντός των roundtables.

Στο Συνέδριο θα φωτιστούν επίσης και οι σημαντικές πτυχές του Νέου Ελληνικού Κανονισμού Πυροπροστασίας και θα παρουσιαστούν προτάσεις για τη βελτίωσή-συμπλήρωσή του.

Πιστό στις αξίες του, το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ επιχειρεί να προωθήσει και να συμβάλλει στην ανάπτυξη σχέσεων και επαφών των μελών του με εθνικούς και διεθνείς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, αρχές και οργανισμούς, καθώς και τρίτα μέρη με συναφείς δραστηριότητες.

Προσφέρεται συνεπώς η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα συναφή ζητήματα.

Το κόστος για τις δύο μέρες του Συνεδρίου αντιστοιχεί στα 100 ευρώ, και περιλαμβάνει τσάντα με ενημερωτικό και αναμνηστικό υλικό από το συνέδριο, δείπνο την πρώτη μέρα και ελαφρύ γεύμα τη δεύτερη μέρα, ενώ καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα προσφέρεται coffee break.

Για τα μέλη του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ παρέχεται 50% έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: elipyka.org/conf-2020/

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας από εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.