ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Υποστηρικτής της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια του αρχιτεκτονικού γραφείου ISV

Η EUROPA συμμετέχει ως υποστηρικτής στην εκδήλωση που διοργανώνεται με αφορμή τα 40 χρόνια του αρχιτεκτονικού γραφείου ISV. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/12/2018 και ώρα 18:30 στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην αίθουσα Φάρος.

Το γραφείο ISV, με σημαντική επίδραση και διακριτό ύφος στον χώρο της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα, τυγχάνει ευρείας αποδοχής με δημιουργικό πεδίο δράσης σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες έργων: κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ειδικά κτίρια καθώς και σύνθετα κτιριακά έργα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μιλήσουν διακεκριμένοι καθηγητές αρχιτεκτονικής και αρχιτέκτονες, σε μια απόπειρα ανάδειξης των κρίσιμων εκείνων ζητημάτων που θίγονται μέσω των προτάσεων του γραφείου για την αρχιτεκτονική στη χώρα μας.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια του ISV είναι:

  • Δημήτρης Φιλιππίδης, Αρχιτέκτονας, Ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ
  • Ηλίας Κωνσταντόπουλος, Αρχιτέκτονας, Καθηγητής ΠανεπιστημίουΠατρών, Πρόεδρος EIA
  • Τάσης Παπαϊωάννου, Αρχιτέκτονας, Καθηγητής ΕΜΠ, Ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Αρχιτεκτονικών Μελετών Δημήτρης Ησαΐας – Τάσης Παπαϊωάννου
  • Αριάδνη Βοζάνη, Αρχιτέκτονας, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΕΜΠ, Δ/ντρια Σύνταξης του περιοδικού ek
  • Τηλέμαχος Ανδριανόπουλος, Αρχιτέκτονας, Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ, Ιδρυτικό μέλος των Tense Architecture Network
  • Νικόλας Τραβασάρος, Αρχιτέκτονας, Ιδρυτικό́ μέλος των Divercity Architects
  • Μπάμπης Ιωάννου, Αρχιτέκτονας, Ιδρυτικό́ μέλος των ISV Architects

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το περιοδικό Ελληνικές Κατασκευές (ek) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.