ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΑΛΚΑΤ – Δαμανάκης: Το 40% του τζίρου της σε εξαγωγές ποιοτικού κουφώματος

Η εταιρία έχει επιδείξει την τελευταία δεκαετία μία σημαντική εξωστρεφή δραστηριότητα στον χώρο του ποιοτικού κουφώματος, η οποία επεκτείνεται σε όλες σχεδόν τις ηπείρους.

Με διακριτικό τρόπο και έχοντας καθιερώσει ένα χαμηλό προφίλ, η κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων ALKAT – Δαμανάκης, έχει επιδείξει την τελευταία δεκαετία μία σημαντική εξωστρεφή δραστηριότητα στον χώρο του ποιοτικού κουφώματος, η οποία επεκτείνεται σε όλες σχεδόν τις ηπείρους. Μάλιστα, έχει καταφέρει να έχει μία σταθερή εξαγωγική δραστηριότητα, καλύπτοντας αυτή τη στιγμή το 40% περίπου του τζίρου της, ενώ κατά την χρήση του 2023 αύξησε σημαντικά τις πωλήσεις της και στην ελληνική αγορά.

Η εταιρία διαθέτει τα δικά της συστήματα κουφωμάτων, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τα οποία διαθέτει εκτός από το δίκτυο των αντιπροσώπων της στη Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού μέσω θυγατρικών της εταιριών που έχει δημιουργήσει εκεί.

Αυτή τη στιγμή τα προϊόντα της έχουν παρουσία σε Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, ΗΠΑ (Βοστόνη και Νέα Υόρκη), Γαλλία, Ν. Αφρική, Πορτογαλία, Καμερούν, Κουβέϊτ, Ισραήλ, Αίγυπτο και Αλγερία, όπου διατίθενται μέσω αντιπροσώπων της ή και θυγατρικών της.

Χρόνης Δαμανάκης
Ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας Χρόνης Δαμανάκης.

«Έχοντας κερδίσει το σεβασμό και την αποδοχή της ελληνικής αγοράς, ως η πρώτη εταιρεία σχεδιασμού, παραγωγής και εφαρμογής ενεργειακών συστημάτων αλουμινίου με κορυφαία ασφάλεια, ποιότητα και αισθητική, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε συμπληρώνοντας μία παρουσία 50 ετών, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας…» δηλώνει ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας Χρόνης Δαμανάκης, που καταλήγει: «Για εμάς όταν κλείνει ο κύκλος της πώλησης ανοίγει ένας άλλος, αυτός της διαρκούς και αξιόπιστης υποστήριξης του πελάτη, που είναι κάτι που μας ξεχωρίζει».

Αυτό αποτελεί τον δεύτερο βασικό φιλοσοφικό άξονα της εταιρίας, μία απαράβατη αρχή που την επέβαλε μέσα στην πολύχρονη παρουσία της στην αγορά ο ιδρυτής της αείμνηστος Γιάννης Δαμανάκης, κάτι που το συνεχίζουν επάξια τα δυο του παιδιά, ο Χρόνης και ο Χρήστος.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ALKAT ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ που απαριθμεί 70 περίπου άτομα, αποτελείται από έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που προσφέρει τις υπηρεσίες του για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, σε όλες τις φάσεις της συνεργασίας (μελέτη, κατασκευή, εφαρμογή και υποστήριξη μετά την πώληση), αναπτύσσοντας έτσι μαζί τους μία σχέση στενή και διαχρονική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.