ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

aluFIND Suppliers: Πλατφόρμα αναζήτησης προμηθευτών αλουμινίου και κουφωμάτων

Το aluFIND Suppliers  είναι ένας πλήρης online ηλεκτρονικός οδηγός που απευθύνεται στους επαγγελματίες και περιλαμβάνει επιχειρήσεις – προμηθευτές του κλάδου αλουμινίου (έμποροι, διελάσεις, εταιρείες επιφανειακής κατεργασίας, εξαρτημάτων, μηχανολογικού εξοπλισμού κ.λπ.).

Ο τρόπος που ο επαγγελματίας αναζητά προμηθευτές αλλάζει

Στόχος της ανάπτυξης του aluFIND Suppliers από την έμπειρη ομάδα της ALUPRESS OE (Aluminium Magazine, aluNET.gr) είναι η διευκόλυνση των επαγγελματιών του χώρου των κατασκευών και κουφωμάτων στην αναζήτηση προμηθευτών, μέσα από μία λειτουργική και εύκολη στη χρήση διαδικτυακή B2B πλατφόρμα.

Οι επαγγελματίες μέσω του aluFIND Suppliers έχουν τη δυνατότητα εύκολα, γρήγορα και με μηδενικό κόστος να αναζητήσουν προμηθευτές ανάλογα με το πεδίο της δραστηριότητάς τους. Οι προμηθευτές εμφανίζονται με λεπτομερείς περιγραφές του profile της εταιρίας τους και των προϊόντων τους, ενώ η τοποθεσία τους απεικονίζεται σε χάρτη της Google για την εύκολη εύρεσή τους.

Εταιρικό προφίλ εμπορικής εταιρείας που έχει καταχωρηθεί στο aluFIND Suppliers

Κάθε εταιρεία – προμηθευτής διατηρεί αποκλειστική σελίδα παρουσίασης με ενημερωτικό κείμενο (company profile), φωτογραφίες του χώρου ή/και των προϊόντων, στοιχεία επικοινωνίας, βίντεο κ.λπ. που βοηθά των επαγγελματία να βρει ακριβώς τον συνεργάτη που χρειάζεται.

Ποιοι μπορούν να καταχωρηθούν στο aluFIND Suppliers

Στο aluFIND Suppliers μπορεί να καταχωρηθεί οποιοσδήποτε προμηθευτής του κλάδου των κουφωμάτων και συναφών προϊόντων που απευθύνονται είτε σε εμπόρους, είτε σε επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων, όπως:

  • Εταιρείες διέλασης
  • Ηλεκτροστατική βαφή, ανοδίωση
  • Παραγωγοί εξαρτημάτων & βοηθητικών υλικών κουφωμάτων
  • Παραγωγοί ρολών, αντικωνωπικών, κουφωμάτων χονδρικής
  • Έμποροι αλουμινίου, εξαρτημάτων, εργαλείων, μηχανημάτων κ.α.

Το κόστος καταχώρησης στο aluFIND Suppliers είναι μηδενικό για τους συνδρομητές και τους διαφημιζόμενους του περιοδικού Aluminium Magazine”.

5 λόγοι για να καταχωρηθεί ένας προμηθευτής στο aluFIND Suppliers

  1. Έχει αναπτυχθεί από ανθρώπους με 32 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ενημέρωση και προώθηση στο χώρο του αλουμινίου.
  2. Είναι μία εξειδικευμένη πλατφόρμα αποκλειστικά για τον κλάδου του αλουμινίου.
  3. Προσφέρει ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης, καθώς η επιχείρηση γίνεται μέρος της μεγαλύτερης διαδικτυακής και αμφίδρομης B2B πλατφόρμας του κλάδου.
  4. Διευρύνει το εύρος του πελατολογίου κάθε επιχείρησης σε ολόκληρη τη χωρά πέρα από τα στενά όρια της πόλης ή του νομού που εδρεύει.
  5. Προσφέρει εγγυημένη επισκεψιμότητα στις μικρότερες επιχειρήσεις που δεν έχουν καθόλου ή πολύ μικρή διαδικτυακή παρουσία.

Η καταχώρηση στο aluFIND Suppliers είναι μία ολιγόλεπτη διαδικασία, με πολλαπλά οφέλη. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος καταχώρισης στο aluFIND Suppliers επισκεφτείτε το suppliers.alufind.gr, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.21.12.040 ή στείλετε ένα email στο marketing@aluminium.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button